joi, decembrie 1, 2022
AcasăStiri CareiSe fac pregătiri pentru Ziua Armatei. Deocamdată, nu se anunță oaspeți de...

Se fac pregătiri pentru Ziua Armatei. Deocamdată, nu se anunță oaspeți de la nivel înalt

În cursul zilei de luni, 17 octombrie 2022, la Instituția Prefectului, a avut loc ședința de organizare a manifestărilor dedicate Zilei Armatei Române care va fi marcată și în acest an, atât la Satu Mare, cât și la Carei.

La întâlnire a participat conducerea Prefecturii, conducerea Diviziei 4 Infanterie ”Gemina” din Cluj-Napoca, prin general de brigadă Nicolae Tonu, președintele și vicepreședintele Consiliului Județean, primarul municipiului Carei, reprezentanți ai primăriei municipiului Satu Mare, ai Centrului Militar Județean Satu Mare, sefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județul Satu Mare, ai STS, ai SPP, SRI, ai Aeroportului Satu Mare.

S-a pus la punct programul pregătirilor integrate pentru evenimente, cu sprijinul forțelor Ministerului Afacerilor Interne dar și modalitățile de sprijin și sarcinile delegate reprezentanților autorităților locale. Pregătirile pentru aceste evenimente vor fi realizate pentru cel mai înalt nivel de reprezentare, transmite Prefectura, cu toate că până la această dată, nu există premise că la manifestările de la Carei va participa președintele țării, prim ministrul sau măcar ministrul Apărării, așa cum se întâmpla în anii trecuți.

Maifestarea are loc într-o săptămână, la data de 25 octombrie, atât în municipiul Satu Mare, la Statuia Oștașului Român, cât și la Carei, la Ansamblul Monumental ”Glorie Ostașului Român”, iar lucrurile se mai pot schimba.

Foto: Arhivă

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente