29.8 C
New York City
vineri, octombrie 7, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareSe încalzește vremea

Se încalzește vremea

vremea

Marți, vremea va fi în general frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit în ultima decadă a lunii septembrie.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe parcursul zilei în zona de munte, unde izolat va ploua slab, iar în a doua parte a nopții în sud și sud-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului, iar ziua local și în Dobrogea și Bărăgan. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 28 de grade, iar cele minime între 10 și 18 grade, mai scăzute în depresiuni, spre 6 grade și ușor mai ridicate pe litoral. Izolat vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREȘTI:

Vremea va fi în continuare ușor mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă din an; astfel, temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a nopții, iar vântul va sufla slab și moderat.

ÎN ȚARĂ:

Miercuri, vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în nord-vest. În cursul zilei cerul va fi parțial noros și doar izolat va ploua în sudul extrem și la munte. Noaptea aria de nebulozitate va cuprinde majoritatea zonelor, iar ploile se vor semnala local în jumătatea de sud a teritoriului și pe arii mai restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Minimele termice vor fi cuprinse între 11 și 20 de grade.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente