Acasă Locale Stiri Satu Mare Se răcește vremea de astăzi în toată țara

Se răcește vremea de astăzi în toată țara

harta-14-ianuarie

Începând din această dimineață, vremea se va înrăutăți în Maramureș, Transilvania și la munte va ninge, iar în Crișana, Banat și Oltenia vor fi ploi, lapoviță și ninsoare. În noaptea de sâmbătă spre duminică, ninsorile se vor extinde și în sudul și sud-estul țării.

Potrivit unei informări transmise de Administrația Națională de Meteorologie, începând de vineri dimineață, în jumătatea de vest a țării vor fi precipitații pe arii extinse, în general moderate cantitativ, urmând a se cumula local 15-20 de litri pe metru pătrat.

În zonele montane și submontane va ninge și se va depune strat de zăpadă, mai consistent în Munții Banatului.

În Maramureș și în Transilvania vor predomina ninsorile, iar în Crișana, Banat și Oltenia se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare.

Vântul va avea intensificări la munte, cu viteze ce vor depăși, pe crestele înalte, 70-80 de kilometri pe oră la rafală, viscolind sau spulberând zăpada, dar și în sud-vest și temporar în regiunile estice și sud-estice, cu rafale de 50-60 de kilometri pe oră.

Începând din noaptea de sâmbătă spre duminică, vremea se va înrăutăți în sudul și sud-estul țării, unde aria ninsorilor se va extinde, iar vântul se va intensifica.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente