luni, aprilie 15, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareSe v aorganiza licitație pentru reabilitarea Teatrului de Nord Satu Mare

Se v aorganiza licitație pentru reabilitarea Teatrului de Nord Satu Mare

Primăria Satu Mare organizează licitație pentru reabilitarea Teatrului de Nord. Valoarea estimată a lucrărilor este de 10.539.033,030 lei. Data limită de depunere a ofertelor este 13 august, ora 09.30, iar deschiderea acestora va avea loc în aceeași zi, de la 10.30.

Contractul de achiziție include reabilitarea clădirii monument al Teatrului de Nord, adică: refacerea finisajelor superioare în sala de spectacole și în spațiile interioare destinate publicului, a finisajelor din spațiile interioare de deservire, a finisajelor exterioare, reabilitarea învelitorii și a șarpantelor, reabilitarea instalațiilor interioare de încălzire, electrice, sanitare, apă, canal precum și reabilitarea instalațiilor de lumină și sunet de producție; iluminat arhitectural; realizarea de amenajări peisagistice pentru evidențierea Teatrului de Nord Satu Mare; lucrări de amenajare exterioară prin reabilitarea trotuarelor, aleilor, platformelor exterioare și a zonelor verzi aferente; reabilitarea centralei termice; refacerea și amenajarea căilor de acces pietonale și carosabile către obiectivul reabilitat.

De asemenea, contractul prevede și dotările interioare (echipamente de expoziție, articole pentru amenajări expoziții, articole pentru amenajări interioare istorice/tematice instalații, echipamente, dotări pentru asigurarea condițiilor de climatizare, siguranța la foc, echipamente pentru scenă).
Ofertele se depun până în data de 13 august la registratura Primăriei municipiului Satu Mare, camera 11.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente