Acasă Locale Stiri Satu Mare Seful Poliției Locale a demisionat din funcție

Seful Poliției Locale a demisionat din funcție

După scandalul de azi, 26 septembrie din cadrul ședinței de Consiliu Local primarul Dorel Coica a solicitat demisia șefului Poliției Locale Satu Mare, Florian Găzdac. Edilul-șef al municipiului reședință de județ este nemulțumit de atitudinea acestuia și a lipsei de reacție a polițiștilor locali care ar fi avut rolul de a potoli spiritele și de a-i îndepărta din sală pe cei care au provocat scandal.

Dorel Coica i-a imputat acestuia lipsa de reacție reproșându-i că dacă nu a putut asigura siguranța consilierilor locali nu este în stare să aibă grijă nici de cea a sătmărenilor. Cu toate că era de așteptat ca ședința să se lase și cu ceva scandal, Găzadac nu a luat nicio măsură pentru a preveni acest lucru sau măcar pentru a potoli protestatarii conduși de Băbășan.

Potrivit unor surse prerogativele acestuia vor fi preluate de către adjunctul instituției, Ioan Precup, până la organizarea unui concurs pe post. Florian Găzdac este directorul executiv al Poliției Comunitare iar apoi a celei Locale din aprilie 2006.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente