Acasă Locale Stiri Satu Mare Seful Poliției Locale a demisionat din funcție

Seful Poliției Locale a demisionat din funcție

După scandalul de azi, 26 septembrie din cadrul ședinței de Consiliu Local primarul Dorel Coica a solicitat demisia șefului Poliției Locale Satu Mare, Florian Găzdac. Edilul-șef al municipiului reședință de județ este nemulțumit de atitudinea acestuia și a lipsei de reacție a polițiștilor locali care ar fi avut rolul de a potoli spiritele și de a-i îndepărta din sală pe cei care au provocat scandal.

Dorel Coica i-a imputat acestuia lipsa de reacție reproșându-i că dacă nu a putut asigura siguranța consilierilor locali nu este în stare să aibă grijă nici de cea a sătmărenilor. Cu toate că era de așteptat ca ședința să se lase și cu ceva scandal, Găzadac nu a luat nicio măsură pentru a preveni acest lucru sau măcar pentru a potoli protestatarii conduși de Băbășan.

Potrivit unor surse prerogativele acestuia vor fi preluate de către adjunctul instituției, Ioan Precup, până la organizarea unui concurs pe post. Florian Găzdac este directorul executiv al Poliției Comunitare iar apoi a celei Locale din aprilie 2006.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dublă crimă în județul Satu Mare

Nimeni nu prevedea ceea ce avea să se întâmple în noaptea de joi spre vineri în județul Satu Mare. O crimă oribilă...

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Comentarii recente