Acasă Interviuri SERGIU CRIȘAN – UN PRIMAR PENTRU TOȚI, UN PRIMAR PENTRU FIECARE!

SERGIU CRIȘAN – UN PRIMAR PENTRU TOȚI, UN PRIMAR PENTRU FIECARE!

Mă numesc SERGIU CRIȘAN și candidez din partea PNL pentru funcția de primar al comunei Supur. Am luat această decizie în urma consultării cu mulți dintre dumneavoastră, cei care mi-ați spus că după aproape 25 de ani de stagnare și Supurul merită altceva!

Nu am să vă vorbesc despre ”realizările” actualei conduceri de la Primărie, acestea le puteți vedea și dumneavoastră cu ochiul liber, dar cred că a sosit momentul SCHIMBĂRII!

  Nu neapărat a unui om, ci a unei mentalități, a unui fel de a gospodări mai eficient comuna noastră. Cei mai în vârstă vă amintiți desigur, că Supurul era una din comunele fruntașe ale județului nostru, astăzi, din păcate, am ajuns la coada clasamentului! Această nedorită stare de lucruri poate fi depășită doar printr-o schimbare din temelii a administrației locale.

Tot ceea ce vă voi propune nu sunt povești, este destul să aruncați o privire la comunele din jur, ca să vedeți câte s-ar fi putut face și al noi, dacă ar fi existat o minimă pricepere și preocupare pentru buna gospodărire a comunei noastre.

Știu că mă înham la o muncă grea, că este un efort uriaș de a recupera anii aceștia pierduți dar împreună cu echipa pe care vi-o propun, cred că vom reuși să schimbăm fața comunei noastre în totalitate!

Suntem oameni tineri, energici, cu poftă de muncă, cu mult curaj, oameni care, ca și dumneavoastră, își iubesc locurile natale.

Proiectul nostru de dezvoltare pornește de la ideea că o sursă financiară importantă o reprezintă fondurile europene, drept care, vom milita pentru crearea unui departament de specialiști capabili să conceapă proiecte europene viabile, care să atragă înspre comuna noastră fonduri europene importante, în contextul în care vor veni în România în perioada următoare, aproape 80 de miliarde de euro pentru dezvoltare. În principal, ne gândim la rețeaua stradală, la introducerea gazului, finalizarea rețelei de apă – canal, proiecte de infrastructură vitale pentru comunitate, care din păcate, au fost neglijate, decenii de-a rândul.

Va trebui să profităm de faptul că ne aflăm pe un drum european foarte circulat, astfel că ne vom strădui să atragem investitori noi în comuna noastră prin acordarea de facilități firmelor investitoare, creând astfel noi locuri de muncă pentru cetățenii comunei.

Nu-i vom uita nici pe proprietarii de terenuri și ne vom strădui să trecem la un amplu program de intabulare gratuită, așa cum se face în multe comune ale județului nostru.

În centrul preocupărilor noastre stă și educația tinerilor, vom stimula elevii merituoși prin acordarea unor burse, vom susține înființarea unui club de fotbal, vom reînvia viața culturală a comunei, într-un cuvânt, vom milita pentru a transforma Supurul într-o așezare prosperă, un loc unde oricine să poată trăi în liniște și prosperitate.

Dacă am vorbit despre tineri, nu îi vom neglija nici pe seniorii noștri, astfel că vom crea un centru pentru persoanele vârstnice, dotat cu tot ceea ce este necesar pentru ca aceștia să se simtă bine. De asemenea vom stimula crearea unui grup de voluntari care să sprijine activitățile dedicate pensionarilor.

Vom amenaja un spațiu recreativ, o ciupercă dotată cu toate utilitățile, pe care să-l poată folosi toți cetățenii comunei.    

Cred că v-am convins despre importanța unei SCHIMBĂRI.

Un vot pentru candidații PNL înseamnă o investiție pentru viitorul comunei Supur, o comună care poate redeveni una dintre cele mai frumoase și prospere comune ale județului nostru!

- Advertisment -

Cele mai populare

Madrid intră în carantină pentru a doua oară

Toţi cei 3,3 milioane de locuitori ai Madridului intră în carantină, pentru a doua oară în acest an. Anunţul a...

1 Octombrie-Acoperământul Maicii Domnului

Pe 1 octombrie Biserica lui Hristos cea dreptmăritoare sărbătoreşte Acoperământul Maicii Domnului. Sărbătoare mare pentru Biserica lui Hristos şi pentru tot creştinul.

Reintroducerea restricțiilor de luni

Premierul Ludovic Orban a anunțat miercuri că luni se va decide în Comitetul Național de Situații de Urgență reintroducerea restricțiilor pentru țările...

Deținuți evadați în Maramureș

Doi tineri de 21 de ani, din Ucraina, au evadat, în noaptea de miercuri spre joi, din Centrul de Reținere și Arestare...

Comentarii recente