Acasă Locale Stiri Satu Mare Seri Pozitive: „Astrologia și relația de cuplu”

Seri Pozitive: „Astrologia și relația de cuplu”

Seara-pozitiva-Iulie-Satmareanul

Proiectul „Seri Pozitive” este inițiat de Asociația „Schimbare Pozitivă” din Cluj și constă în seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă. Se creează un cadru de întâlnire și împărtășire de informații, temele dezbătute sunt teme actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat. La finalul întâlnirii organizatorii vă propun o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psiholog și trainer programe de dezvoltare personală.

Tema lunii iulie este „Astrologia și relația de cuplu”, iar invitatul serii va fi inginerul Romulus Maxim.
Evenimentul din această lună va avea loc în data de 28 iulie, în intervalul orar 18.00-20.30, la Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” (Casa de Cultură a Sindicatelor), Bd. Transilvania nr. 3, Sala mică, etaj 1.

Astrologia este știința care studiază influența astrelor asupra omului. Constelațiile zodiacale sunt formațiuni de stele care se consideră din vremuri imemoriale că influențează comportamentul și psihicul uman. Zodiile au denumirea acestor constelații. În ordine avem zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Astrograma reprezintă poziția astrelor în zodii la momentul nașterii. Astrograma relațională presupune realizarea astrogramei individuale cu predispoziții și aptitudini, apoi compararea celor două astrograme (sinastria), iar la final realizarea temei compuse și interpretarea ei.

Astrologia relațională este o mărturie pentru iubire. Este forța care a creat Universul acesta. Numai iubirea este cu adevărat importantă. Planeta Pământ fiind planeta iubirii. Goethe spune: „Ce bucurie e să fii iubit, dar, oh, Doamne, ce binecuvântare să iubești!”.

Prin abordarea astrologiei de cuplu ne propunem să descoperim compatibilitățile care pot exista între anumite zodii, modalități de îmbunătățire a relațiilor și descoperirea țelurilor din viață. De exemplu zodiile corespondențe elementului apă cum ar fi Scorpionul, Racul sau Peștii sunt foarte compatibile în primul rând tot cu zodiile de apă și apoi cu zodiile corespondente elementului pământ cum ar fi Capricornul, Fecioara sau Taur.

Îmbunătățirea unei relații presupune o bună cunoaștere a noastră și a celuilalt, iar pentru asta astrologia își propune să ofere această posibilitate.

Relația de cuplu își propune și susținerea celuilalt pentru a-și îndeplini visele sau țelurile din viață, țeluri în plan social, emoțional și spiritual.

Sunt Romulus Maxim, profesor, inginer, de 22 de ani studiez această știința în paralel cu Astronomia, făcând parte din grupuri de profil din Cluj-Napoca și București. În Satu Mare sunt fondatorul Clubului „Aventura Interioară”. Detalii despre activitățile clubului din Satu Mare găsiți accesând pagina de facebook „Aventura Interioara”.

În cadrul „Serii Pozitive” din această lună se va insista asupra influenței majore a Soarelui și a lui Marte ca aștrii ce reprezintă polul masculin în completare cu reprezentantele polului feminin care sunt Luna și Venus.

Secretul fericirii nu e în exterior, ci în interiorul nostru. Ne schimbăm pe noi și vom avea relații armonioase. Astrologia relațională face o trimitere în profunzimile ființei, în conștient și subconștient pentru a trezi în noi această autocunoaștere și implicit a celuilalt. „Cunoaște-te pe tine însuți …”.

Înscrieri se pot face la http://schimbarepozitiva.ro/astrologia-si-relatia-de-cuplu/

Sunteți așteptați, într-un nou concept, alături de organizatori pentru a face diferența în această lume gri. Aduceți o doză de energie pozitivă în viața dumneavoastră și a celorlalți.

La sfârșitul întâlnirii, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsați ca banii să vă împiedice să participați la aceste seri. Setați-vă intenția și toate se vor aranja pentru dumneavoastră.

Partenerii „Serilor Pozitive” Satu Mare sunt: Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Sătmăreanul, SM Live, Jurnalul de Nord Vest, Jurnalul de Satu Mare și Biblioteca Județeană Satu Mare.

Persoana de contact este Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0745 – 612899, e-mail: [email protected]

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente