29.8 C
New York City
miercuri, august 17, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareSi-a SANTAJAT propria MAMA. Mascatii l-au saltat!

Si-a SANTAJAT propria MAMA. Mascatii l-au saltat!

Un tânăr i-a sustras placuțele de înmatriculare ale autoturismului și a șantajat-o pe mama sa. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale , cu sprijinul de specialitate al SIPI și a Serviciului de Acțiuni Speciale , au prins în flagrant în cursul zilei de ieri 2 bărbați de 23 și respectiv 47 de ani, care au șantajat o femeie pentru a-i restitui plăcuțele cu numărul de înmatriculare , plăcuțe care au sustrase în data de 22.04.2014 de pe un autoturism înmatriculat în Germania, care era parcat pe Calea Traian din municipiu .

Femeia a sesizat furtul polițiștilor, iar din acel moment aceștia au desfășurat activități investigative specifice pentru identificarea autorilor. În această perioadă cei doi au șantajat partea vătămată , în sensul că i-au pretins suma de 500 Euro prin sms dacă dorește să-și recupereze plăcuțele. Pentru a o determina pe aceasta să le plătească suma cerută cei doi au exercitat presiuni asupra femeii și i-au trimis acesteia sms-uri de pe 3 numere diferite de telefon, numere pe care care le-au activat doar pentru această activitate pe care au desfășurat-o pentru a nu putea fi identificați, folosind cartele telefonice.

Autoturismul aparține partenerului femeii , cei doi locuind în Germania, păgubita a venit în țară pentru semnarea unor documente. Munca oamenilor legii nu a fost în zadar astfel că după ce au adunat suficiente indicii, în cursul de ieri au organizat flagrantul , femeia întâlnindu-se cu unul dintre ei pentru a-i da suma de bani solicitată, banii pe care femeia i-a înmânat intermediarului, adică bărbatului de 47 de ani, erau marcați acesta a dat banii mai departe celui care a pus la cale acest plan astfel polițiștii au urmărit fiecare mișcare și au reușit identificarea celor doi. Interesant este faptul că unul dintre ei , cel care a premeditat cele petrecute, respectiv cel tânăr este chiar fiul femeii, care locuiește în țară, părinții fiind separați , între tânăr și femeie existând neînțelegeri.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore , fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și șantaj. A fost prezentat Parchetului de pe lângă judecătoria Satu Mare , iar procurorii au dispus față de acesta măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile.

Celălalt bărbat este cercetat în stare de libertate pentru complicitate la șantaj.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente