Acasă Politica Local Silaghi și-a retras candidatura pentru funcția de ministru

Silaghi și-a retras candidatura pentru funcția de ministru

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că Ovidiu Silaghi și-a retras candidatura pentru funcția de ministru al Transporturilor, el menționând că, până la expirarea mandatului interimar pe care îl asigură, PNL va face o altă propunere, care va fi prezentată președintelui Traian Băsescu.

Premierul Ponta a făcut aceste declarații într-o conferință de presă susținută, la sediul USL, alături de vicepremierul liberal Daniel Chițoiu.

„PNL se va reuni până la data menționată de domnul premier și BPN va nominaliza altă persoană”, a spus la rândul său Chițoiu.

El a adăugat că sunt mai multe propuneri din PNL pentru funcția respectivă, fiind vorba de persoane care au mai îndeplinit funcții administrative sau parlamentari.

 Liberalul Ovidiu Silaghi fusese nominalizat în iulie pentru funcția de ministru al Transporturilor.

În prezent, premierul Ponta este ministru interimar al Transporturilor, iar secretarul de stat Cristian Ghibu coordonează activitatea instituției.

Președintele Traian Băsescu anunțase, în 23 iulie, că va lua în 23 august o decizie privind numirea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor. Potrivit președintelui, mandatul interimar la Transporturi expiră la 25 august

Șeful DNA a cerut, luni, procurorului general al Românieri să sesizeze Camera Deputaților cu o cerere de începere a urmăririi penale împotriva deputatului Ovidiu Silaghi, pentru trafic de influență în formă continuată, fapte din perioada în care a fost ministru al Transporturilor.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente