Acasă Locale Stiri Satu Mare Simpozion ”Istoria ca parte a misterului” - Florin Horvath

Simpozion ”Istoria ca parte a misterului” – Florin Horvath

12651319_998508870220130_679181205937902272_n

Cunoscutul scriitor sălăjean Florin Horvath, membru al Ordinului Cavalerilor Templieri și al Francmasoneriei,va sustine joi 4 februarie de la ora 16:00 un simpozion la sediul Centrului de Creatie.

Florin Horvath este un scriitor român. Este membru al Cenaclului literar „Silvania”, a colaborat cu diverse reviste de cultură din țară și din județul Sălaj, printre care „Caiete Silvane” și este membru al Ordinului Cavalerilor Templieri și al Francmasoneriei.

S-a mutat în Zalău în 1975 și a lucrat, pe rând, la societățile „Armătura” și „Anvelope”. Până în 1972, fusese pilot militar, dar fiind o fire rebelă, comuniștii l-au suportat cu greu în elita militară. A fost obligat să renunțe și a făcut cursuri de specializare în „Automatizări sectoare calde”.  Noua meserie l-a adus la Zalău.

Revoluția din Decembrie 1989 l-a găsit în balconul Comitetului Județean de Partid (actualul sediu al Prefecturii Sălaj). Dar, după un an și opt luni a plecat, nemulțumit de faptul că FSN-ul încerca să devină un nou „partid stat”.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente