Avand un continut bogat de apa si sarac in zahar, merele sunt eficiente pentru a topi kilogramele in plus, intrucat confera organismului senzatia de satietate si ajuta la reglarea metabolismului.
Idei de meniu in timpul dietei cu mere.
– Luni: dimineata, la pranz si la cina, incercati sa consumati numai mere.
– Marti: mic dejun: o felie de paine integrala, un ou si mere. Pranz: gratar sau carne la cuptor plus o salata de legume. Cina: din nou mere.
– Miercuri: mic dejun: doua mere si un sandvis cu sunca. Pranz: salata din legume fierte (fara cartofi), peste fiert cu lamaie. Cina: cereale cu lapte degresat.
– Joi: dimineata: mere. Pranz: salata verde cu zeama de lamaie, branza slaba in grasimi. Cina: din nou mere.
– Vineri: mic dejun: un mic sandvis cu sunca si un mar. Pranz: salata de verdeturi si un morcov ras. Cina: mere.