duminică, iulie 21, 2024
AcasăLocaleA provocat un accident si a fugit de la locul faptei

A provocat un accident si a fugit de la locul faptei

În această noapte, în jurul orei 03.00, pe Strada Victoriei din Negrești Oaș, un tânăr de 28 de ani a fost rănit grav într-un accident rutier. Victima se deplasa pe acostament, iar autoturismul implicat a efectuat o depășire neregulamentară, trecând pe contrasens și rănindu-l pe pieton. Apoi, șoferul a părăsit locul accidentului, fără a avea încuviințarea Poliției. De îndată ce au fost sesizați cu privire la producerea evenimentului, polițiștii rutieri din Negrești Oaș au început căutările, urmărind să-l găsească pe cel ce a abandonat persoana rănită și a fugit de la locul accidentului, crezând că nu va răspunde pentru fapta comisă.

Dimineața însă, la ora 09.00, șoferul de 21 de ani, din Negrești Oaș, suspect în acest caz, era deja depistat și anchetat pentru comiterea a două infracțiuni: vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de Poliție.

Gheorghe L. le-a relatat polițiștilor că reacționat în acest mod deoarece era speriat și, mai mult, consumase băuturi alcoolice. De altfel, în momentul depistării șoferul avea încă o concentrație de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, după cum a relevat testarea cu aparatul etilotest.

La acest moment continuă ancheta în acest caz.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente