Acasă sus Infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Trei șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați joi de echipajele rutiere încălcând flagrant regulile de circulație. Toți au condus fără permise, mai mult, unul dintre ei a consumat și băuturi alcoolice înainte de a urca la volanul unui tractor neînmatriculat.

Polițiștii Rutieri din Tășand sunt cei care l-au oprit în trafic, în localitatea Sărăuad, pe Petru M., de 41 de ani, care conducea pe drumul public un tractor, fără ca acesta să fie înregistrat ori înmatriculat. Trecând la verificări polițiștii au stabilit și că bărbatul nu deținea permis de nicio categorie. Mai mult, etilotetsul a relevat și o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Trei infracțiuni au fost reținute în sarcina șoferului de 41 de ani: conducerea unui vehicul neînmatriculat de către o persoană ce nu deține permis, având alcoolemia peste limita legală.

Fără a avea permis corespunzător a urcat la volanul unui auto trăgător cu remorcă și Bogdan S., de 23 de ani, din Maramureș, și a condus ansamblul de vehicule în municipiul Satu Mare.  A fost depistat însă de polițiștii Biroului Rutier și cercetat pentru infracțiunea comisă.

Și polițiștii Secției 7 Carei Poliție Rurală au constatat comiterea unei infracțiuni rutiere în timpul unor acțiuni de supraveghere și control al traficului. Alarmați fiind de mai mulți șoferi că la ieșirea din Urziceni, în șanț, este răsturnat un autoturism, polițiștii au intervenit în locația indicată. S-a stabilit că Iuliu M., de 30 de ani, din Sălaj, aflat la volanul autoturismului, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul asupra direcției de mers. A fost avariată doar mașina, fără ca vreo persoană să fie rănită.

În urma verificărilor însă, polițiștii au constatat că șoferul avea dreptul de a conduce suspendat, astfel încât au întocmit pe numele său dosar penal.

- Advertisment -

Cele mai populare

Suportă orice necaz având nădejde

Încercarea sufletului cu diferite necazuri se face cu îngăduința lui Dumnezeu, ca să se arate tuturor sufletele care iubesc cu adevărat pe...

Situația Coronavirus în Satu Mare

La nivelul județului Satu Mare, în data de 18 ianuarie 2021, se află în carantină la domiciliu 551 persoane.Până în prezent, la...

Prunele uscate previn constipația

Iată câteva motive pentru care prunele uscate nu ar trebui să lipsească din dieta ta și cu ce beneficii vin la pachet...

Medicamentul care ar putea vindeca de Covid este blocat la granița României

Gigi Becali a ajutat nume importante din lumea fotbalului in momentul infectarii cu Covid-19. De la Anamaria Prodan Reghecampf,...

Comentarii recente