29.8 C
New York City
marți, iulie 5, 2022
AcasăEconomico-socialInternationalSoldat american, lăsat inconștient de iubita italiancă într-un local din Câmpia Turzii

Soldat american, lăsat inconștient de iubita italiancă într-un local din Câmpia Turzii

Scene desprinse parcă din filmele cu americani s-au petrecut într-un local din Câmpia Turzii. Un soldat american a fost lovit de iubita lui atât de tare, încât a rămas inconștient. Totul a pornit de la o neînțelegere și câteva pahare de alcool în plus.

Potrivit Antena3 scenele de violență au avut loc în restaurantul hotelului unde este cazat soldatul american. Iubita lui, din Italia, a venit la el în vizită, iar cei doi au luat cina și au consumat băuturi alcoolice.

La un moment dat, americanul a făcut o glumă care nu a fost deloc gustată de către italiancă. Văzând acest lucru, soldatul a luat-o în brațe cu intenția de a o liniști, însă fata l-a împins atât de tare, încât soladatul a rămas pe jos, în stare de inconștiență.

În urma altercației, femeia a spart și un geam cu telefonul.

Personalul localului a sunat la 112 iar la sosirea poliției tânărul de 25 de ani era semi-conștient și acuza dureri de spate, mai scrie Antena3.

Soldatul se află în misiunea în țara noastră, fiind detașat la baza aeriană Câmpia Turzii. În urma incidentului, iubita acestuia de 24 de ani, cetățean italian, s-a ales doar cu o amendă de 500 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente