Acasă Locale Sorin Oros este director interimar al Teatrului de Nord Satu Mare

Sorin Oros este director interimar al Teatrului de Nord Satu Mare

sorin-orosSorin Oros este noul director al Teatrului de Nord Satu Mare. Acesta a fost numit director interimar din data de 1 iunie după ce mandatul interimar al regizorului, Andrei Mihalache a expirat.
Vă reamintim că, în cursul lunii iunie, Primăria municipiului Satu Mare a organizat un concurs pentru ocuparea funcției de director al Teatrului de Nord, la care s-au înscris trei candidați. Este vorba despre regizorul Andrei Mihalache, actorul Sorin Oros și regizorul Gelu Badea. În urma concursului, Sorin Oros a obținut cea mai mare notă însă, din cauza contestațiilor depuse de către contracandidații săi, concursul a fost anulat.
Potrivit legii, Oros poate îndeplini funcția de director interimar maximum șase luni de zile, perioadă în care trebuie organizat un nou concurs. Cel mai probabil, noul concurs pentru postul de director al Teatrului de Nord va avea loc în toamna acestui an.
Noul director al Teatrului de Nord are 46 de ani și este absolvent al Facultății de Litere, Departamentul de Teatru, specializarea „Arta Actorului” din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfârșitul unei campanii sfârșite!

Ne aflăm înspre finalul unei campanii electorale, cum n-am mai avut niciodată. Rigorile pandemice au limitat aria acțiunilor...

Interviu cu Ioan Savu, candidat PNL Satu Mare la Camera Deputaților

Reporter: Sunteţi pe poziția doi la Camera Deputaților. Ce șanse aveți? Ioan Savu: Colegii mi-au...

”Mesajul nostru a ajuns la oameni!”Interviu cu Adrian Cozma, candidat PNL Satu Mare la Camera Deputaților

R:Mai este o săptămână și mergem la vot. Sunteți unul dintre viitorii parlamentari ai județului

Echipa PNL Satu Mare – spre o victorie sigură!

Vrem să dăm un semnal foarte clar pentru toţi cetăţenii acestui judeţ: Vrem să facem o altfel de...

Comentarii recente