sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăOpinie Sorin OrosSorin Oros: Români, votați P.S.D.!

Sorin Oros: Români, votați P.S.D.!

oros-1Motto: „Nu contează cine votează. Contează cine numără voturile” I.V.Stalin

        Peste câteva zile România merge la urne. Merge să-și aleagă niște oameni în care crede și care speră să o facă frumoasă, sănătoasă și prosperă. Așadar, noi, componenții ei cu drept de vot, trebuie să ne urnim cururile și să ni le prezentăm la urne. Nu este nevoie de creiere, doar de cururi. Creierul poate rămâne la domiciliu, așa cum a rămas de 27 de ani încoace. Deci, ne luăm, delicat, cururile, le îmbăiem sănătos, cu parfumuri nostalgice de prin anii ’70-’80 (Farmec 16 sau apă de colonie din U.R.S.S. cu aromă de trandafiri!), le înfășăm în chiloți „cu mânecuțe” (nici vorbă de tanga!), tragem niște izmene gri-cenușii, le acoperim cu niște nădragi sau fuste din stofă neagră (exclus blugii sau pantalonii din piele, imperialiști!) și apoi le îmboldim spre urne. Le introducem în sălile de votare cu o mină gravă, apăsătoare, demnă de importanța momentului, le ordonăm disciplinați, la coadă (o facem instinctual, în virtutea aceleiași nostalgii antedecembriste!), scoatem buletinele din fanta umezită de emoția momentului istoric, luăm, cu sobrietate, ștampila, intrăm în cabină, privind în jur, ca ilegaliștii, pentru orice eventualitate, și, cu mâna fermă, ștampilăm căsuța cu P.S.D. Icnim ușurați (ideal ar fi să nu eliminăm și gazele în cabină!), predăm ștampila istoviți, recuperăm buletinul și ieșim la aer… Aerul izbăvitor… De-aici fiecare poate face ceea ce dorește cu propriul cur. Program de voie-de nevoie… Asta până când se vor anunța rezultatele alegerilor, iar dacă iese P.S.D.-ul, nimeni nu mai are nicio grijă. De-acum înainte, P.S.D-ul se va ocupa de cururile noastre. Fără creier!

          Nu mai e niciun secret că electoratul P.S.D-ului este format din asistații social, cei cu opt, zece, sau mai puține clase, din puțini tineri care se lasă păcăliți, din câțiva ingineri căpoși și dintr-o mână de intelectuali, artiști, doctori ori profesori, care sunt ahtiați după funcții și lipsiți de caracter. S-a vehiculat ideea că dacă ar vota doar cei cu bacalaureatul, P.S.D-ul nu ar aduna nici măcar 5% din sufragii. Dar ideea e alta. Cum cei care ies, tovărășește, la vot, sunt pensionarii ori cei care au prins câțiva ani în comunism, nu e de mirare că P.S.D-ul e mereu în frunte. Aceștia au trăit, o viață, în teroare, în frig, în lipsuri, în întuneric. Au vizitat doar statele comuniste din Pactul de la Varșovia, iar unii nici măcar nu au ieșit din satele lor. Așadar, e logic să voteze cu cei care le pot asigura, aproximativ, aceleași condiții. Cu cei care vin mereu cu promisiuni populiste, care au implementat găleata, făina și uleiul, în campania electorală. E logic să voteze cu „ăștia” nefiind deloc interesați că „ăștia” uită de promisiuni, că fură și că-și amintesc, iar, de ei, doar peste patru ani. Și-apoi, unui om fără prea multă cultură nu-i poți cere să-ți fredoneze „Corul Sclavilor” din Nabucco. Despre plagiat au auzit vag și nici măcar nu știu ce înseamnă să furi intelectual. Ei știu că țara merge prost, deoarece ne conduc „străinii”, adică Cioloș, care e Julien și Johannis, care e Werner. Ei vor un Ion, un Vasile, un Gheorghe, un Petru… Cum să-i ceri unei râme să zboare? Ghinion. Pasărea, însă, poate zbura și poate vedea mizeria în care se târăște râma…

          În concluzie, vă rog insistent să votați P.S.D. Este singura noastră șansă de salvare. Este obligatoriu să iasă P.S.D.-ul pentru că altfel există riscul să vină alții care să scoată țara din impas. Nu ne trebuie autostrăzi, nu vrem spitale, ci catedrale, nu vrem progres, ci stagnare. Nu vrem N.A.T.O., nu vrem U.E., vrem din Est puțină… na, că nu-mi iese rima! Vorbesc foarte serios: votați P.S.D.! După 27 de ani acest popor nu dorește să evolueze. P.S.D.-ul e singura soluție pentru stagnarea de care avem nevoie. E singura forță care poate distruge D.N.A.-ul. Votați P.S.D.! Doar așa veți fi scutiți, în viitor, de obositorul proces de gândire. Vor gândi ei pentru noi! Vor trăi ei pentru noi! Noi trebuie „decât” să-i votăm. „Decât” P.S.D.-ul ne poate salva! Vă rog ascultați-mă, luați-vă cururile, urmați instrucțiunile descrise mai sus și nu gafați votând alt partid. Toate sunt „o apă și-un pământ”. Decât să vină alții și să-nvețe să fure și să mintă, mai bine P.S.D.-ul, care are doctorat în așa ceva. Votați P.S.D. și scăpați de griji! Votați P.S.D. și scăpați de vise! Cu ei vom avea „decât” certitudini! Vă rog, vă implor, votați P.S.D.! Acum regret că am fost un mare cretin, 27 de ani, alergând după himere. Dar pe 11 decembrie îmi voi pune și eu curul pe P.S.D. Pardon, ștampila pe cur! Pardon, ștampila pe P.S.D.! Mă rog, tot un cur… Na, că m-am încurcat la final! Dar nu uitați: votați P.S.D. pentru ca viața voastră să aibă paloare! Scuze… valoare! Iar mă bâlbâi! Vedeți unde m-au adus cei 27 de ani în care huleam P.S.D.-ul? Doamne, cât de idiot am putut să fiu!

Sorin Oros

 

P.S. 1 Nu știu dacă v-am spus, dar eu voi vota cu P.S.D.! Vă conjur, faceți la fel! Votați P.S.D.!

P.S. 2 Românilor, sunteți atât de proști încât mă doare-n pulă că vă veți simți jigniți de afirmația mea. Când îmi veți demonstra contrariul îmi voi face „mea culpa”. Până atunci votați P.S.D.!

1 COMENTARIU

  1. Îmi pare bine că ne faci proști. Dacă erai tu deștept, tăceai adânc, mereu despre același lucru!
    Mulțumim și ”Canalului de Satu Mare”, care promovează astfel de valori. Astfel se respectă, de către organul de presă, dreptul la opinie al celor care nu votează precum visează Cretin Oros. Căci el e miezul din Fanta și inventatorul apei calde!
    P.S. Sorine, dacă te doare organul, te duci la doctor, nu scrii prostii, că îți ies prost…

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente