Acasă Locale Spectacole în 9 și 10 august 2013 la Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”

Spectacole în 9 și 10 august 2013 la Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”

Vineri, 9 august a.c. de la ora 19.00 pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor va avea loc spectacolul caritabil „Împreună pentru o lume mai bună”.

Evenimentul marchează cinci ani de existență a echipei de street dance „Black & White Angels” dar mai are  ca scop și strângerea de fonduri pentru copii autiști din cadrul Asociației „Sfântul Benedict”.  În holul Centrului Cultural „G.M.Zamfirescu” va avea loc o expoziție foto pe tema dansului a lui Dragoș Edmond, întemeietorul echipei „Black & White Angels”. Fotografiile vor fi puse în vânzare iar sumele obținute vor fi donate copiilor autiști.

Invitați la acest eveniment sunt dansatorii de la: Loga Dance School, Passion 4Salsa, Meyo (Oradea) Replay Dance, Studio (Oradea), MrSiid (Salonta), Vlady, Paula Raț, Csaba Cserey și gazdele: Black & White Angels și Black și White Lil’Angels.

Sâmbătă, 10 august a.c. de la ora 21.00 la Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” sunt așteptați iubitorii de muzică rock la concertul „August Burns to Death”. Sunt invitate formațiile Spiritual Ravishment (Oradea), Crosshair (Oradea) și Immun (Carei).

Prețul biletului: 10 lei

Concertul este organizat în parteneriat cu Asociația Northwest Hardcore și Rock Bar Shadows.

Anexa: afișe spectacole și info trupe rock.

spectacol

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente