marți, mai 21, 2024
AcasăLocaleInfractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice

Infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice

Polițiștii Secției Poliție Rurală Gherța Mică au identificat și prins autorul furtului comis în noaptea de sâmbătă spre duminică dintr-o gospodărie din localitate.

N. Vasile, de 39 ani, domiciliat în localitatea Gherța Mică, a sustras 35 m cablu electric, cauzând un prejudiciu de 300 lei.

 Prejudiciul a fost recuperat în totalitate iar autorul este cercetat în stare de libertate pentru furt calificat.

La data de 05.08.2013 în jurul orelor 12,00 lucrătorii Postul de Poliție Certeze au oprit în trafic pe strada Principală din localitatea Moișeni, un autoturism  marca Audi, condus de un tânăr de 35 ani din Certeze fără a avea permis de conducere de nicio categorie.

In cauză a fost întocmit dosar penal.

Ieri, în jurul orelor 19,30, polițiștii din cadrul Poliției Negrești Oaș au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112 despre faptul că la intersecția străzilor Morii cu Vrăticel din oraș Negrești Oaș a avut loc un eveniment rutier. La fața locului s-a stabilit că Grigore L., de 26 ani, domiciliat în Negrești Oaș , conducînd autoturismul  marca Opel a acroșat postul de reglare măsurare a instalației de gaz.

Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest și recoltarea de probe bilologice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente