marți, decembrie 5, 2023
AcasăsusSpectacole inedinte la Teatrul de Nord Satu Mare

Spectacole inedinte la Teatrul de Nord Satu Mare

Luni 7 octombrie 2013, Teatrul de Nord găzduiește două spectacole prezentate de Trupa ”Iosif Vulcan” a Teatrului ”Regina Maria” din Oradea: de la ora 11.00 Vrăjitorul din Oz iar de la ora 19.00 La ”Iunion”, birjar!

Prețul biletelor: 7 lei pentru ”Vrăjitorul din Oz”; 20 lei (15 lei cu reducere) pentru ”La ”Iunion”, birjar!”

VRĂJITORUL DIN OZ de L. Frank Baum

Regia artistică și ilustrația muzicală: Dan Mirea

Scenografia: Oana Cernea

Distribuția:

Dorothy: Alina Leonte

Cățelul: Anca Sigmirean

Mătușa/Vrăjitoarea: Mirela Niță-Lupu

Unchiul/Iguana: George Voinese

Omul de paie: Emil Sauciuc

Leul: Sebastian Lupu

Omul de tinichea: Andrian Locovei

Una dintre cele mai cunoscute și iubite povești de către copii, „Vrăjitorul din Oz” a reușit să seducă generații întregi de copii de-a lungul timpului. Scris la începutul secolului, mai precis în 1900, „Vrăjitorul din Oz” a devenit cu timpul o poveste nemuritoare, fiind considerat, de altfel, primul basm american modern. Peripețiile lui Dorothy – o fetiță din Kansas, aruncată de o tornadă pe meleaguri necunoscute – sunt faimoase în întreaga lume, cunoscând numeroase dramatizari și ecranizări. Deși au trecut mai mult de 100 de ani de la lansarea acestei cărți, copiii din întreaga lume sunt încă fascinați de minunata lume a lui Oz.

 

LA “IUNION”, BIRJAR! după schițe de I.L. Caragiale

Regia artistică: Daniel Vulcu

Scenografia: Vioara Bara

Cu: Andreea Gabor, Georgia Căprărin, Dania Ținca, Denisa Vlad, Corina Cernea, Ion Abrudan, Alina Leonte, Mirela Lupu, Alexandru Rusu, Petre Ghimbășan, Pavel Sîrghi, Sebastian Lupu, Răzvan Vicoveanu, Daniel Vulcu, Alin Stanciu, Andrei Gliga, Eugen Neag, Radu Tudor

Dansatori: Roxana Sălăgean, Ioana Laza, Andrada Ciocan, Lavinia Mocanu, Daniel Titi Sandro, Mircea Dărăban, Călin Covaciu, Florian Adameț

Cu participarea extraordinară a soliștilor Ana Maria Georgescu, Dorin Griguță (Teatrul de Revistă Baia Mare) și Marcel Mârza (Teatrul de Revistă Baia Mare) și a magicienilor Eduard și Bianca.

Orchestra: Florin Bonțu, Petre Frasin, Florin Sfârlea, Cătălin Ardelean, Nicu Moldovan, Nicolae Gomboș

Dirijor: Eduard Albina

Spectacolul LA “IUNION”, BIRJAR!, propus de Daniel Vulcu, încearcă să reconstituie atmosfera anilor 1900, prin textele eternului Caragiale. Atmosfera de la terasa “Iunion” cu muzica și dansurile acelor vremuri se vor regăsi într-un spectacol de cabaret vesel, pigmentat cu muzică live și numere de magie, care nu poate fi decât pe gustul tuturor.

www.teatruldenord.ro

Teatrul de Nord Satu Mare
Str. Horea nr. 3-5
440004 Satu Mare
Tel.: 0261712538; 0261715876
Fax: 0372253954

Agenția teatrală
Str. Horea nr. 6
Telefon: 0261712106
Program:
Luni – Vineri: 10.00 – 17.00
Sâmbătă: 10.00 – 13.00
și cu o oră înainte de fiecare spectacol

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente