duminică, iulie 21, 2024
AcasăCosul cu vipereCățeluși leneși locali

Cățeluși leneși locali

A trebuit să se întâmple pocinogul cu scandalul de la ședința cu Florisal, ca onor conducerea Primăriei să-și dea seama cam cum și cât se poate baza pe Poliția Locală.

Există o vorbă înțeleaptă, zic unii care cred că le știu pe toate, că nu merită să te iei după tot ceea ce scrie presa.

Bine, bine, poate că așa și este în destule situații, dar atunci când scrii odată de două, de nouă și de  999 de ori că activitatea Poliției Locale este – în cele mai multe cazuri – penibilă de-a dreptul și tu nici măcar nu-ți pui simpla întrebare dacă este adevărat sau nu, atunci să nu te miri deloc când capeți un pumn țapân, în plină figură.

Ni s-a replicat că personalul Poliției Locale sătmărene este de slabă calitate și, vezi Doamne!, de aceea se situează sub pragul minimei eficiențe.

Păi cum altfel să fie când aproape totul e pilă, mită ori cumetrie? Când cele mai importante criterii de promovare nu sunt cele profesionale, ci cu totul și cu totul altele?

După un an și jumătate de guvernare locală, opinia publică ar fi așteptat să se mai facă niște mici rectificări pe ici pe colo, prin părțile esențiale, prin segmentele sensibile, și nu doar atunci când se împute brânza.

Dacă ar vrea, dom primar ar putea să facă iute un inventar al personalului și ar constata cu ușurință, că tare mulți inutili mâncători de pită se mai perindă pe culoarele triste ale acestei instituții.

No, nu-i bai că bine a fi, și la vară cald! Iară în vara alegerilor din 2016, o să fie fie o fierbințeală pe care – deocamdată – doar o putem prognoza!

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente