Acasă Sport National Steaua- Astra se joacă pe 22 decembrie

Steaua- Astra se joacă pe 22 decembrie

Lpf a decis ca partida dintre Steaua și Astra Giurgiu să se dispute pe 22 decembrie. Partida a fost amânată, deoarece ambele echipe aveau de disputat meciuri în Europa.

Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, nu este de acord cu decizia celor de la LPF de a programa jocul cu Astra pe 22 decembrie.
„Nu cred că pe 22 decembrie poți să joci fotbal. E foarte important să avem un teren bun.
Dar dacă joci la 8 jumătate seara, vă dați seama că pot fi -5 sau -10 grade. Nu știu dacă acest meci se va ridica la adevărata lui valoare.
Nu pot cunoaște temperatura de acum, dar oricum cald nu va fi sigur. Poate ne înțelegem altfel, să vedem”, a spus Laurențiu Reghecampf la DigiSport.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bravo Romania!Munții Cernei,in turismului european

Asociaţia Montană Carpaţi anunță că a finalizat proiectul pentru dezvoltarea turistică și economică din zona Munții Cernei, “City Break în munţii Cernei”.

Fonduri Europene pentru IMM

Au apărut propunerile oficiale de granturi pentru IMM: domeniile eligibile și grila de punctaj la proiecte Ministerul Fondurilor Europene...

PNL obține victoria primăriilor

Galben predomină țara și orașul obtinând un scor istoric după mulți ani de efort și munca.PNL este câștigător al alegerilor locale din...

Vor încă un scrutin

Doi candidaţi din comuna Orţişoara din judeţul Timiş, au obţinut acelaşi număr de voturi, astfel că în această localitate urmează să fie...

Comentarii recente