luni, iunie 17, 2024
AcasăsusSuspect reținut de polițiști pentru furt

Suspect reținut de polițiști pentru furt

Un tânăr de 20 de ani, din Dorolț, a fost depistat și reținut de polițiștii din localitate, fiind suspectat de comiterea infracțiunii de furt.

Tânărul liberase în iulie din Penitenciar, iar acum este din nou privat de libertate, fiind reținut pentru 24 de ore în Arestul Inspectoratului. Și în trecut, când a mai fost condamnat pentru furt, dar și acum, în luna august a.c., bărbatul a sustras bunuri din incinta aceleiași societăți cu sediul în Dorolț.

Ludovic B. a pătruns în curtea societății și a furat din două autoturisme  radiocasetofoanele și acumulatorii auto, cauzând un prejudiciu de 2.500 lei.

În cursul zilei de azi suspectul va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Și un minor de 16 ani a fost depistat în flagrant de patrula de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare, la scurt timp de la comiterea unui furt.

In cursul nopții trecute, după ora 03.00, tânărul a spart un frigider aflat pe trotuar, în fața unui local din Piața Libertății, în care se depozitau băuturi alcoolice. Tânărul a furat mai multe sticle de bere, dar a fost surprins în scurt timp de agenții de siguranță publică și este acum anchetat pentru furt.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente