Acasă Locale Stiri Satu Mare Mopedist surprins în trafic fără permis

Mopedist surprins în trafic fără permis

Joi seara, polițiștii rutieri din Carei, în timpul unor acțiuni de supraveghere a traficului, l-au oprit pentru control pe Robert S., de 44 de ani, care circula cu un moped. Din verificările efectuate de polițiști a rezultat că bărbatul nu figura în evidențe ca posesor de permis de conducere.

Pe numele șoferului au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Pe lângă constatarea comiterii unor infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, joi, 29 august a.c., polițiștii rutieri au sancționat și alte abateri comise de participanții la trafic, aplicând peste 280 de amenzi, a căror valoare a depășit suma de 20.000 lei. Mare parte din sancțiuni au fost aplicate pentru depășirea limitei legale de viteză, dar și pentru neutilizarea centurii de siguranță sau încălcarea normelor rutiere de către bicicliști. 10 mașini au fost depistate în trafic, deși prezentau defecțiuni tehnice.

În colaborare cu specialiști ai R.A.R. au acționat polițiștii Postului de Poliție Apa, context în care au fost reținute 4 certificate de înmatriculare și au fost aplicate sancțiuni contravenționale în cuantum de aproape 2.000 lei.

1 COMENTARIU

  1. Bine fac ca deja prea multa lume circula fara permis ca si cum ar umbla cu bicicleta si ne miram de ce sa intampla atatea accidente.

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente