duminică, decembrie 3, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareMopedist surprins în trafic fără permis

Mopedist surprins în trafic fără permis

Joi seara, polițiștii rutieri din Carei, în timpul unor acțiuni de supraveghere a traficului, l-au oprit pentru control pe Robert S., de 44 de ani, care circula cu un moped. Din verificările efectuate de polițiști a rezultat că bărbatul nu figura în evidențe ca posesor de permis de conducere.

Pe numele șoferului au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Pe lângă constatarea comiterii unor infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, joi, 29 august a.c., polițiștii rutieri au sancționat și alte abateri comise de participanții la trafic, aplicând peste 280 de amenzi, a căror valoare a depășit suma de 20.000 lei. Mare parte din sancțiuni au fost aplicate pentru depășirea limitei legale de viteză, dar și pentru neutilizarea centurii de siguranță sau încălcarea normelor rutiere de către bicicliști. 10 mașini au fost depistate în trafic, deși prezentau defecțiuni tehnice.

În colaborare cu specialiști ai R.A.R. au acționat polițiștii Postului de Poliție Apa, context în care au fost reținute 4 certificate de înmatriculare și au fost aplicate sancțiuni contravenționale în cuantum de aproape 2.000 lei.

1 COMENTARIU

  1. Bine fac ca deja prea multa lume circula fara permis ca si cum ar umbla cu bicicleta si ne miram de ce sa intampla atatea accidente.

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente