29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăLocaleSuspecți de furt, surprinși în flagrant de polițiști

Suspecți de furt, surprinși în flagrant de polițiști

Doi bărbați, de 36 și 43 de ani, din Bihor, au fost depistați în flagrant de patrula de siguranță publică din Care, la scurt timp de la comiterea unor infracțiuni de furt din autoturisme. Suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore în Arestul I.P.J., procurorii dispunând ca măsură preventivă obligarea acestora de  a nu păsări localitatea de domiciliu pentru 30 de zile.

Cei doi suspecți transportau marți noaptea, după ora 02.00, pe Strada Ady Endre din Carei, două acumulatoare auto, fiind surprinși de patrula de siguranță publică formată din polițiști și jandarmi.

Suspecții au abandonat bunurile și au încercat să-și asigure scăparea, fugind de la fața locului. Au fost însă reținuți de patrula de siguranță publică, stabilindu-se că bunurile fuseseră furate în urmă cu puțin timp din două autoturisme parcate în zonă.

Proprietarii păgubiți, doi localnici, de 63 și 57 de ani, din Carei,  și-au redobândit bunurile, prejudiciul fiind astfel recuperat integral. Marius G., de 36 de ani și Geza B., de 43 de ani, ambii din județul Bihor, sunt anchetați pentru furt calificat, polițiștii verificând dacă aceștia nu au mai comis și alte infracțiuni.

Și polițiștii Postului de Poliție Bogdand au depistat principalul suspect în cazul furtului unei sume de bani dintr-o locuință. Istvan P., de 24 de ani, din Ser, a pătruns în timpul zilei în casa unui vecin și a furat 50 de euro și 30 de lei, polițiștii reușind să recupereze integral această sumă.

Și în acest caz polițiștii au întocmit dosar penal pe numele tânărului pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente