Acasă Locale Un bărbat și-a pierdut viața după ce a căzut de la etaj,...

Un bărbat și-a pierdut viața după ce a căzut de la etaj, în propria locuință

barbat cazut de la etajPolițiștii Postului de Poliție Certeze anchetează împrejurările în care un localnic de 75 de ani și-a pierdut viața, după ce a căzut pe scări, de la etajul casei sale.

Incidentul a fost sesizat Poliției, prin intermediul unui apel 112 recepționat miercuri, în jurul orei 09.00. Bărbatul de 75 de ani, din Huta Certeze a încercat să coboare un sac cu porumb de la etajul casei, dar a alunecat și a căzut pe scări, decedând pe loc.

Din investigațiile efectuate de polițiști la fața locului nu au rezultat suspiciuni de omor ori de comitere a altei infracțiuni asupra victimei, urmând ca medicii legiști să stabilească în mod exact cauza morții.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Națională, marcată în avans de cei mai mici preșcolari ai Grădiniței Nr.1

În fiecare an de 1 Decembrie românii sărbătoresc Ziua României și își amintesc de eroii...

BNR a prezentat banconta pe care este imprimată Ecaterina Teodoroiu

Prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentată o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu, a fost prezentată...

Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a fost modificat

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat modificările aduse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României din 1...

Oficial! S-a stabilit ora la care se pornește iulminatul festiv

Așa cum anticipam, https://www.jurnaluldesatumare.ro/mantia-magica-a-sarbatorilor-de-iarna-se-asterne-peste-orasul-nostru-noi-imagini-cu-decoratiunile-festive/ , iluminatul festiv se pornește pe data de 30 noiembrie începând cu ora 18.00.

Comentarii recente