joi, februarie 9, 2023
AcasăLocaleSusținere totală de la Centru pentru PNL Satu Mare

Susținere totală de la Centru pentru PNL Satu Mare

Rareș Bogdan și Robert Sigheartău au participat la lansarea candidaților liberali sătmăreni

Marți 8 septembrie, în Centrul Vechi al orașului în fața impozantului monument al lui Vasile Lucaciu, operă realizată în timpul marii guvernări liberale (1934- 1937) a avut loc lansarea candidaților PNL din județul Satu Mare.

La lansare au participat prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, și secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, alături de echipa Partidului Național Liberal din județul Satu Mare și alți simpatizanți.

Au fost prezenți, primari, candidați la funcțiile de primar și la cele de consilieri locali și județeni precum și membri marcanți ai partidului din teritoriu.

,,Va fi o campanie foarte grea, dar suntem în același timp într-un moment extrem de favorabil. Avem un guvern, avem un președinte, avem un program de investiții lansat și care este în derulare și sperăm că de aici încolo vom avea și mai multe investiții. Este momentul în care trebuie să punem punctul pe ”i”, PNL este forța conducătoare în România, PNL este cel mai puternic partid din România și toți oamenii vor să muncească conduși de Partidul Național Liberal. Noi pornim în această luptă, aici în județul Satu Mare, cu 23 de primari, estimăm undeva la 25-28 de primari, am pornit acum patru ani de pe locul trei ca forță politică în județul Satu Mare și sperăm să ajungem pe locul întâi”, a declarat Adrian Albu, candidatul PNL la Primăria Satu Mare.

În luarea de cuvânt, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean, Adrian Cozma, a declarat că ,,începe schimbarea pentru județul Satu Mare”: ,,Gata stagnarea, începe schimbarea”, a spus Cozma.

,,Sunt convins că alături de echipa PNL vom reuși acest lucru pentru că asta își doresc sătmărenii. Sătmărenii vor să își recâștige mândria de a fi sătmăreni pentru că Satu Mare este și vreau să cred că este un loc binecuvântat, un loc în care noi, sătmărenii, trebuie să trăim bine. Un loc în care în ultimii ani nu s-au făcut multe, dar avem soluții pentru dezvoltarea județului Satu Mare. Avem soluții pentru fiecare comunitate, avem soluții pentru fiecare localitate pentru că problemele sunt diferite și de aceea suntem astăzi aici să spunem toți într-o voce: Vrem schimbare și reclădim Satu Mare”, a declarat Adrian Cozma.

Liberalii mizează pe faptul că la nivel naţional PNL ar putea obţine un scor istoric. În judeţ, liberalii speră să obţină 25-28 de primari.

Liderii de la Centru, Robert Sigheartău și Rareș Bogdan au vorbit despre necesitatea unei campanii îndrăznețe, convingătoare pentru că PNL reprezintă astăzi o forță novatoare, una a schimbării definitive a imaginii României.

Infuzia de 80 de miliarde de Euro obținută de România grație prestigiului de care se bucură președintele nostru Klaus Johannis va putea să asigure o dezvoltare impetuoasă a tuturor unităților administrativ teritoriale din țară. Dar pentru ca lucrurile să se desfășoare într-un cadru și o modalitate eficientă  PNL va trebui să-și asigure la alegerile generale o majoritate solidă prin care  să reușească în primul rând să schimbe legile aberante votate de PSD, cum ar fi și cea a pensiilor speciale, dar și de promovarea unor măsuri legislative menite să dinamizeze viața economică și socială a României.

Ei și-au exprimat speranță, că și la Satu Mare, PNL va obține o victorie istorică, iar schimbarea atât de mult așteptată de cetățeni să fie una în folosul acestora.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente