Acasă Locale Stiri Satu Mare Târg de copii organizat de Grand Mall

Târg de copii organizat de Grand Mall

Municipiul Satu Mare va găzdui în week-end-ul 13-14 decembrie primul târg pentru copii organizat în județ. După zeci de târguri de nunți dedicate doar adulților, cineva s-a gândit că și cei mici merită atenția comercianților.

Târgul intitulat ” Bucurii pentru părinți și copii” își dorește să aducă sub aceeași cupolă servicii și produse pentru copii, începând de la viitoarele mămici până la micuții de 9-10 ani. În acest sens la târgul organizat la Grand Mall etajul al doilea, vor lua parte firme care pun la dispoziția sătmărenilor servicii pentru botezuri, articole pentru bebeluși, hainuțe, jucării, animații pentru copii, cofetării și multe altele.

Pentru comercianții prezenți la târg se va organiza un spectacol artistic de amploare pentru cei mici, dar tentant și pentru cei mari. Îndrăgitul artist pentru copii Mister Nicu va face deschiderea oficială a evenimentului cu un spectacol de poveste. Ambele zile se vor bucura de vizita lui Moș Crăciun, care va aștepta copiii cu scrisori, pentru a afla ce să le aducă de Crăciun, bineînțeles după ce îl vor convinge pe moș că sunt copii cuminți. Târgul se va închide în data de 14 decembrie, ultimul eveniment fiind o prezentare de modă a cărei modele vor fi copiii. Pauza dintre colecții va fi un mic spectacol oferit de dansatorii de la Dans Club 92 și Steluțele Inedit.

În ambele zile vor exista seminarii de specialitate pe tema familiei și a creșterii copilului oferite de persoane avizate. De asemenea fiecare participant la târg este înscris automat într-o tombolă, putând să câștige o ședință foto profesională, o petrecere la un spațiu de joacă sau o lună gratuită la un curs de dans. La târg sunt așteptați să ia parte un număr cât mai mare de sătmăreni, locurile pentru expozanți fiind aproape epuizate. Informații suplimentare pot fi obținute la numerele 0746960726 și 0740335179.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente