Acasă Locale Stiri Satu Mare Târg de nunți în Țara Oașului

Târg de nunți în Țara Oașului

Cine nu a auzit de extravagantele nunți din Țara Oașului, nunți cu bugete de mii de euro și cu oameni gata de a le cheltui până la ultimul bănuț, doar pentru a avea cea mai sofisticată petrecere ? Pentru a aduce în atenția oșenilor cele mai bune oferte și servicii în materie de organizat nunți, Magnus Events în parteneriat cu Primăria orașului Negrești-Oaș organizează primul “Târg de nunți” din Țara Oașului.

Târgul se va desfășura în intervalul 7-8 august în spațiile comerciale PROCOP, situate în zona centrală a orașului (de la Primărie, 200 metri spre Certeze, pe strada Principală, pe partea dreaptă). Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc joi, 7 august de la ora 10.00. În după-amiaza aceleiași zile, în cadrul târgului va avea loc și oficierea unei stări civile. Vineri, 8 august de la ora 15.00 vizitatorii sunt așteptați la o prezentare de rochii de ocazie, oferite de AS Agency.

În cursul zilei de joi “Târgul de nunți” va fi deschis în intervalul orar 10.00-18.00 iar vineri între orele 10.00-16.00.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente