Acasă sus Teatrul si Filarmonica au primit bani de la Consiliul Local

Teatrul si Filarmonica au primit bani de la Consiliul Local

Joi, 29 august, în cadrul ședinței de Consiliu Local s-a votat alocarea sumei de 480.000 lei pentru Teatrul de Nord Satu Mare și de 50.000 de lei pentru sărbătorirea a 100 de ani de existență a Filarmonicii „Dinu Lipatti”.

Din suma alocată pentru Teatrul de Nord se vor acoperi cheltuielile de personal (260.000 lei) iar restul de 220.000 lei vor fi direcționate pentru asigurarea cheltuielilor cu bunuri și servicii.

Pentru iluminatul public a fost alocată suma de 350.000 lei, la propunerea Comisiei de Buget au direcționat 50.000 de lei din suma inițială (de 400.000 lei) către Filarmonica „Dinu Lipatti”.

Tot în cadrul ședinței de azi consilierii au aprobat cuantumul cotizației municipiului, reședință de județ ca membru în cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Satu Mare la valoarea de 1 leu pe locuitor pentru 2013 și de 2 lei/locuitor/an în 2014.

Totodată consilierii au amânat proiectul de hotărâre cu privire la înstalarea unei antene CSM pe un teren în suprafață de 190 metri pătrați situată în Zona Industrială Sud a municipiului Satu Mare.

1 COMENTARIU

  1. Filarmonica Satu Mare au infiintat-o in 1948 comunisti prin hotarirea Consiliului de Ministri de atunci, ci nu de altii in 1913. Pai chiar asa cu ziaristi din satmar ?. Credeti toate minciunile ?

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente