Acasă Locale Stiri Satu Mare Tigări de contrabandă descoperite în rezervorul unei mașini

Tigări de contrabandă descoperite în rezervorul unei mașini

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Halmeu au descoperit și ridicat în vederea confiscării cantitatea de 3.920 țigarete de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 900 lei. Întreaga cantitate de țigări a fost descoperită în rezervorul unei mașini.

Joi, 26 noiembrie, în jurul orei 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, s-a prezentat pentru a intra în România, cetățeanul român Alin C., în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș, cu un autoturism marca Volkswagen.

La controlul s-a constatat faptul că în rezervorul mașinii se află o cantitate de țigări fapt pentru care a fost efectuat un control amănunțit.

Astfel, au fost descoperite în rezervor 3.920 țigarete de proveniență ucraineană pe care bărbatul a încercat să le introducă ilegal în țară. Drept urmare, țigările, în valoare de aproximativ 900 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar mașina a fost reținută, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente