vineri, septembrie 29, 2023
AcasăEducatie&CulturaTinere speranţe la matematică! Sătmăreanca NICOARĂ LORENA ne-a reprezentat cu brio oraşul...

Tinere speranţe la matematică! Sătmăreanca NICOARĂ LORENA ne-a reprezentat cu brio oraşul Satu Mare!

Recent in judetul vecin, la Scoala Gimnaziala ,,Nicolae Iorga” din Baia Mare, a avut loc Concursul Interjudetean de Matematica ,,Tinere sperante” – editia XV, in perioada 13-14 decembrie 2019.

La acest concurs au participat in jur de 300 de elevi din clasele V-VIII, pe doua sectiuni: proba pe echipe si proba individuala, concurenti ai judetelor Maramures, Satu Mare, Cluj si Bistrita-Nasaud.

Reprezentantii din Satu Mare au obtinut o multime de medalii, diplome si premii, printre care si eleva NICOARA LORENA MARIA, clasa VI, de la Scoala Gimnaziala ,,Grigore Moisil”,  bifand, premiul I la proba pe echipe si mentiune la proba individuala.

De remarcat este faptul ca Inspectoratul Scolar Maramures a organizat ca la carte acest concurs, prin: inspector de matematica, prof. Cosma Simona, directorul scolii; prof. Mihai Bolos, Societatea de Stiinte Matematice, prof. universitar dr. Vasile Berinde si conf. universitar dr. Horvat-Marc Andrei.

Le dorim succes pe mai departe tuturor participantilor si felicitari satmarencei noastre NICOARA LORENA, care ne-a reprezentat cu brio orasul Satu Mare. Sarbatori fericite!

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente