Acasă Educatie&Cultura Tinere speranţe la matematică! Sătmăreanca NICOARĂ LORENA ne-a reprezentat cu brio oraşul...

Tinere speranţe la matematică! Sătmăreanca NICOARĂ LORENA ne-a reprezentat cu brio oraşul Satu Mare!

Recent in judetul vecin, la Scoala Gimnaziala ,,Nicolae Iorga” din Baia Mare, a avut loc Concursul Interjudetean de Matematica ,,Tinere sperante” – editia XV, in perioada 13-14 decembrie 2019.

La acest concurs au participat in jur de 300 de elevi din clasele V-VIII, pe doua sectiuni: proba pe echipe si proba individuala, concurenti ai judetelor Maramures, Satu Mare, Cluj si Bistrita-Nasaud.

Reprezentantii din Satu Mare au obtinut o multime de medalii, diplome si premii, printre care si eleva NICOARA LORENA MARIA, clasa VI, de la Scoala Gimnaziala ,,Grigore Moisil”,  bifand, premiul I la proba pe echipe si mentiune la proba individuala.

De remarcat este faptul ca Inspectoratul Scolar Maramures a organizat ca la carte acest concurs, prin: inspector de matematica, prof. Cosma Simona, directorul scolii; prof. Mihai Bolos, Societatea de Stiinte Matematice, prof. universitar dr. Vasile Berinde si conf. universitar dr. Horvat-Marc Andrei.

Le dorim succes pe mai departe tuturor participantilor si felicitari satmarencei noastre NICOARA LORENA, care ne-a reprezentat cu brio orasul Satu Mare. Sarbatori fericite!

- Advertisment -

Cele mai populare

Bravo Romania!Munții Cernei,in turismului european

Asociaţia Montană Carpaţi anunță că a finalizat proiectul pentru dezvoltarea turistică și economică din zona Munții Cernei, “City Break în munţii Cernei”.

Fonduri Europene pentru IMM

Au apărut propunerile oficiale de granturi pentru IMM: domeniile eligibile și grila de punctaj la proiecte Ministerul Fondurilor Europene...

PNL obține victoria primăriilor

Galben predomină țara și orașul obtinând un scor istoric după mulți ani de efort și munca.PNL este câștigător al alegerilor locale din...

Vor încă un scrutin

Doi candidaţi din comuna Orţişoara din judeţul Timiş, au obţinut acelaşi număr de voturi, astfel că în această localitate urmează să fie...

Comentarii recente