luni, decembrie 4, 2023
AcasăsusTOP 10 cele mai fiabile mașini vechi

TOP 10 cele mai fiabile mașini vechi

Modelul Mercedes-Benz Clasa E este mașina cea mai fiabilă, potrivit unui studiu realizat de site-ul autouncle.es, pe baza unei liste de autoturisme fabricate în anul 1994.

Cele zece modele situate în frunte clasamentului acumulează peste 300.000 de kilometri, criteriu obligatoriu pentru a face parte din studiu.

Astfel, Mercedes-Benz Clasa E este mașina care  rezistă cel mai bine la trecerea anilor, cu 5,65% de unități care depășesc acest kilometraj prevăzut pentru a intra în clasament.

Pe locul al doilea și al treilea al aceluiași top se situează Peugeot 406 și Citroën Xantia, potrivit aceluiași top, citat de agerpres.ro.

Singurul model care rămâne în afara segmentului predominant este Toyota Land Cruiser, cu 4,6% de mașini scoase la vânzare pe site-ul de profil, marca japoneză ocupând locul patru.

Locul cinci în topul celor mai durabile mașini este deținut de Mercedes-Benz Clasa S (4,46%),  urmat de Skoda Octavia (3,48%).

Următoarele poziții sunt ocupate de Seat Toledo (2,50%), BMW Seria 5 (2,46%), Audi A6 (2,02%) și Mercedes-Benz Clasa C (1,93%).

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente