Acasă sus TOP 10 cele mai fiabile mașini vechi

TOP 10 cele mai fiabile mașini vechi

Modelul Mercedes-Benz Clasa E este mașina cea mai fiabilă, potrivit unui studiu realizat de site-ul autouncle.es, pe baza unei liste de autoturisme fabricate în anul 1994.

Cele zece modele situate în frunte clasamentului acumulează peste 300.000 de kilometri, criteriu obligatoriu pentru a face parte din studiu.

Astfel, Mercedes-Benz Clasa E este mașina care  rezistă cel mai bine la trecerea anilor, cu 5,65% de unități care depășesc acest kilometraj prevăzut pentru a intra în clasament.

Pe locul al doilea și al treilea al aceluiași top se situează Peugeot 406 și Citroën Xantia, potrivit aceluiași top, citat de agerpres.ro.

Singurul model care rămâne în afara segmentului predominant este Toyota Land Cruiser, cu 4,6% de mașini scoase la vânzare pe site-ul de profil, marca japoneză ocupând locul patru.

Locul cinci în topul celor mai durabile mașini este deținut de Mercedes-Benz Clasa S (4,46%),  urmat de Skoda Octavia (3,48%).

Următoarele poziții sunt ocupate de Seat Toledo (2,50%), BMW Seria 5 (2,46%), Audi A6 (2,02%) și Mercedes-Benz Clasa C (1,93%).

- Advertisment -

Cele mai populare

Fără creșteri de pensie în acest an sau următorul

O creştere a punctului de pensie cu 40% în acest moment trebuie evitată, pentru că economia nu o poate susţine, iar în...

PNL a depus sesizarea de neconstituționalitate privind numirea lui Iordache

Liberalii au depus, joi, sesizarea de neconstituţionalitate referitoare la hotărârea Parlamentului privind numirea deputatului PSD Florin Iordache în funcţia de preşedinte al...

Florin Zamfirescu despre închisoarea COVID și conducerea acesteia

Actorul Florin Zamfirescu este nemulţumit de măsurile luate de autorităţi pentru limitarea răspândirii cazurilor de coronavirus şi declară că actualii conducători sunt...

Toleranța înțeleasă și promovată într-un mod greșit.

Papa Francisc militează pentru căsătoriile între homosexuali! Cere o lege specială . Papa Francisc îndeamnă, într-un documentar difuzat miercuri...

Comentarii recente