29.8 C
New York City
miercuri, august 17, 2022
AcasăsusTudor Gheorghe în concert la Carei

Tudor Gheorghe în concert la Carei

Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei vă invită la concertul extraordinar susținut de maestrul Tudor Gheorghe, joi, 15 mai 2014 de la ora 18.00 la Casa Comunitară Sf. Ladislau (fostul Club 9 Mai) în cadrul turneului național intitulat „Lecția”.

Biletele se găsesc de luni până vineri între orele 09.00 – 15.00, în afară de sărbătorile legale, la Centrul Cultural al municipiului Carei (în incinta Castelului Károlyi, intrarea dinspre Monumentul Ostașului Român). Prețul unui bilet este de 40 Ron.

Pentru publicul din nord-vestul țării reprezintă o ocazie unică de a fi martor la un eveniment de asemenea anvergură, iar pentru careieni posibilitatea reîntâlnirii cu maestrul după aproape douăzeci de ani.

„Dicționarul explicativ al limbii române dă cinci definiții pentru cuvântul „lecție”. Departe de a cădea în didacticism, spectacolul meu ”Lecția” are câte ceva din toate cele cinci definiții. De la pledoaria pentru păstrarea curățeniei limbii române, la redescoperirea primelor manifestări literare prezentate cu umor, unele sub formula „știați că?”, de la candoarea exprimării poetice a iubirii, romantice sau erotice, până la cea mai frumoasă poezie de dragoste și până la cum ne-am pierdut vocalele din cuvinte sau despre ce n-ar trebui să uităm: să iubim. Iată câteva din temele pe care le vom dezbate în spectacolul Lecția.” Tudor Gheorghe

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente