Acasă Locale Stiri Satu Mare Un nou semnal din partea primarului celor care nu își asigură locuințele

Un nou semnal din partea primarului celor care nu își asigură locuințele

Astăzi, 30 octombrie în cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica trage un nou semnal de alarmă pentru a-i avertiza pe cei care încă nu au încheiat contractele de asigurare a locuințelor.

Potrivit edilului Sătmarului, Poliția Locală va avea o secție specială care se va ocupa de verificarea acestui aspect. „Lăsăm până ce trec sărbătorile dar de la începutul lunii ianuarie vom face controale. Suma pentru aceste asigurări nu este atât de mare. Este vorba despre aproximativ 20 de euro pe an”, spune primarul.

În schimb, amenzile sunt mult mai drastice. Astfel, cei care nu și-au plătit asigurarea pe locuință vor fi amendați cu sume cuprinse între 100 și 500 de lei. Potrivit șefului Poliției Locale Satu Mare, aceste amenzi nu vor putea fi plătite în decurs de 48 de ore.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente