Acasă sus Utilaj de 70.000 de euro furat din Italia, descoperit la Satu Mare

Utilaj de 70.000 de euro furat din Italia, descoperit la Satu Mare

Polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit, pe raza județului Satu Mare, un utilaj în valoare de aproximativ 70.000 euro care este declarat furat în Italia din anul 2008.

 Marți, 29 octombrie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autovehicule furate.

Astfel, în jurul orei 16.00, pe o stradă din municipiul Satu Mare a fost identificat un buldoexcavator marca JCB, ce aparținea unei societăți comerciale cu sediul pe raza județului Satu Mare și era condus de sătmăreanul Emil Zsolt V., în vârstă de 40 ani.

La controlul efectuat asupra utilajului s-a constatat că seria de șasiu a utilajului nu corespunde cu cea înscrisă în certificatul de înmatriculare. Astfel, au fost efectuate verificări în bazele de date rezultând faptul că utilajul figurează ca fiind furat din Italia din anul 2008.

Șoferul a declarat că el este angajat al societății comerciale și nu cunoaște proveniența utilajului.

Buldoexcavatorul, în valoare de aproximativ 70.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul STPF Satu Mare, iar conducătorul acestuia este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente