sâmbătă, decembrie 9, 2023
AcasăsusUtilaj de 70.000 de euro furat din Italia, descoperit la Satu Mare

Utilaj de 70.000 de euro furat din Italia, descoperit la Satu Mare

Polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit, pe raza județului Satu Mare, un utilaj în valoare de aproximativ 70.000 euro care este declarat furat în Italia din anul 2008.

 Marți, 29 octombrie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autovehicule furate.

Astfel, în jurul orei 16.00, pe o stradă din municipiul Satu Mare a fost identificat un buldoexcavator marca JCB, ce aparținea unei societăți comerciale cu sediul pe raza județului Satu Mare și era condus de sătmăreanul Emil Zsolt V., în vârstă de 40 ani.

La controlul efectuat asupra utilajului s-a constatat că seria de șasiu a utilajului nu corespunde cu cea înscrisă în certificatul de înmatriculare. Astfel, au fost efectuate verificări în bazele de date rezultând faptul că utilajul figurează ca fiind furat din Italia din anul 2008.

Șoferul a declarat că el este angajat al societății comerciale și nu cunoaște proveniența utilajului.

Buldoexcavatorul, în valoare de aproximativ 70.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul STPF Satu Mare, iar conducătorul acestuia este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente