sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăEconomico-socialSocialUn polițist a solicitat superiorilor un porc de Crăciun. Greutatea animalului proporțională...

Un polițist a solicitat superiorilor un porc de Crăciun. Greutatea animalului proporțională cu vechimea agentului

Gest controversat făcut de un agent de la Poliția Rutieră Giurgiu. Potrivit presei locale un polițist a cerut superiorilor săi un porc de Crăciun de o anumită greutate. Agentul a precizat că greutatea porcului trebuie calculată după experiența agentului. Potrivit solicitării, porcul ar fi trebui să aibă 160 de kg, în condițiile în care polițistul are o vechime de patru ani în Serviciul Rutier Giurgiu.

Potrivit https://www.digi24.ro/ agentul a fost păcălit de un coleg, care i-a spus că șefii instituției sunt obligați prin lege să îl recompenseze cu un porc, iar masa animalului este stabilită în funcție de vechimea sa în Poliție.

Polițistul a crezut această glumă și imediat a întocmit un raport care a ajuns pe masa comandantului unității. În document, agentul a spus că are o vechime în Poliție de 4 ani și, prin urmare, ar vrea un porc care să cântărească 160 de kg.

Am onoarea să vă expun următoarele: vă rog să aprobați repartizarea unui porc de Crăciun conform ordonanței nr. 114/2018 din data de 17.11.2021. Având în vedere că am o vechime de 4 ani la Serviciul rutier Giurgiu, aș dori să aibă greutatea în jur de 160 kg. Față de cele expuse, rog dispuneți” – a scris polițistul în „Raportul” său datat 19.11.2021 și adresat șefului Serviciului Rutier Giurgiu.

Sursa citată scrie că în momentul în care comandantul a văzut acest raport, a demarat o anchetă și acum se fac verificări. Conducerea unității de poliție încearcă să-i identifice pe agenții glumeți. Dacă se ajunge la concluzia că aceștia au încălcat anumite regulamente interne, pot fi sancționați.

Oamenii din conducerea Poliției Giurgiu reamintesc că nu există nicio lege și nicio ordonanță de urgență care să le permită să dea agenților din subordine porci de Crăciun.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente