Acasă sus Un sătmărean de 43 de ani este căutat de polițiști

Un sătmărean de 43 de ani este căutat de polițiști

Polițiștii sătmăreni desfășoară activități pentru depistarea unui bărbat în vârstă  de 43 de ani, ce a dispărut de la domiciliu.  La data de 06  aprilie  a.c., bărbatul  a plecat de acasă și nu a mai revenit.

DIOSI ZOLTAN-IOSIF are următoarele semnalmente: înălțime 1,98 m, 75-80 Kg., constituție astenica, păr șaten, fir drept, tuns normal, fața ovala, ten alb, ochi căprui, gura mică, buze subțiri. Ca semn articular, pe umărul stâng prezintă un tatuaj reprezentând o persoană cu glugă având fața acoperită.

La data dispariției era îmbrăcat cu o salopeta cu bretele de culoare verde, geacă din fâș de culoare crem, iar în picioare purta bocanci cu șiret.   

Persoanele care pot da informații cu privire la prezența acestei persoane în diferite zone, sunt rugate să le furnizeze celei mai apropiate unități de poliție sau să  apeleze Serviciul Unic pentru Apeluri de Urgență 112 !

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose amendați pentru nerespectarea regulilor

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose, surprinși la masă cu alte 10 persoane la o pensiune din Buzău, nerespectând măsurile de distanțare .

Ziua Armatei Române

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că Ziua Armatei României va fi sărbătorită printr-o serie de manifestări organizate, în format restrâns, în principalele garnizoane...

Vindecarea demonizatului din ținutul Gherghesenilor

Sfânta Evanghelie de Luca VIII, 26-39 "Şi au ajuns cu corabia în ţinutul Gerghesenilor, care este în faţa Galileii.

Sub 4.000 de cazuri noi raportate de COVID-19

Alte 3.855 de noi cazuri de coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România. Bilanțul COVID-19 în România a...

Comentarii recente