Acasă sus Un sătmărean de 43 de ani este căutat de polițiști

Un sătmărean de 43 de ani este căutat de polițiști

Polițiștii sătmăreni desfășoară activități pentru depistarea unui bărbat în vârstă  de 43 de ani, ce a dispărut de la domiciliu în week-end  . La data de 06  aprilie  a.c., bărbatul  a plecat de acasă și nu a mai revenit.

DIOSI ZOLTAN-IOSIF are următoarele semnalmente: înălțime 1,98 m, 75-80 Kg., constituție astenica, păr șaten, fir drept, tuns normal, fața ovala, ten alb, ochi căprui, gura mică, buze subțiri. Ca semn articular, pe umărul stâng prezintă un tatuaj reprezentând o persoană cu glugă având fața acoperită. La data dispariției era îmbrăcat cu o salopeta cu bretele de culoare verde, geacă din fâș de culoare crem, iar în picioare purta bocanci cu șiret.

Persoanele care pot da informații cu privire la prezența acestei persoane în diferite zone, sunt rugate să le furnizeze celei mai apropiate unități de poliție sau să  apeleze Serviciul Unic pentru Apeluri de Urgență 112 !

3 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente