sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăsusUn student al Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza - Jandarmi în...

Un student al Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza – Jandarmi în practică la Satu Mare

In perioada 07 iulie- 01 august a.c, un student sătmărean al Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza arma – Jandarmi,  își desfășoară stagiul de practică  prevăzut în programa de învățământ în conformitate cu prevederile legale în vigoare, la  Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare.  Acesta este anul II de studiu.

Azi 7 iulie, inspectorul șef al I.J.J. Satu Mare, lt.col Ovidiu Popa  i-a prezentat  tânărului student unitatea și colegii, urându-i „Bun venit la Jandarmeria Satu Mare”.

Toate cunoștințele acumulate până acum de către studentul jandarm, urmează a fi aplicate pe durata stagiului de practică, timp de 4 săptămâni, perioadă în care, alături de tutori ofițeri – jandarmi își va pune în practică noțiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs  la misiuni de ordine publică, pentru a-și forma deprinderile necesare în viitoarea carieră militară.

Menționăm faptul că tânărul student – jandarm este originar de pe meleaguri sătmărene, fiind selecționat și recrutat la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente