29.8 C
New York City
miercuri, august 10, 2022
AcasăsusUn tânăr a fost agresat chiar de fratele său

Un tânăr a fost agresat chiar de fratele său

Un tânăr a vrut să-l lovească pe unchiul său dar acesta a evitat lovitura și astfel l-a lovit chiar pe fratele său.

Aseară , polițiștii din Carei au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre faptul că pe strada Privighetorilor  a izbucnit un scandal în urma căruia a fost rănită o persoană.  Deplasându-se de urgență la fața locului oamenii legii după ce au calmat persoanele implicate au stabilit împrejurările în care a izbucnit scandalul,  un tată  împreună cu cei 2 fii de 22 și respectiv 19 ani  s-au deplasat la domiciliul unei rudenii Coloman B.,unde pe fondul unor neînțelegeri au început să se îmbrancească reciproc , intervenind și alte persoane care au încercat să-i despartă, dar nu au reușit. La un moment dat băiatul de 19 ani cu o bâtă pe care o avea asupra lui a încercat să-l lovească pe unchiul său , acesta a evitat lovitura aplecându-se si astfel l-a  lovit chiar pe fratele său în zona capului.

Partea vătămată a fost transportată de urgență la Spitalul Municipal Carei, apoi a fost transferat la Spitalul Județean Satu Mare pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

David B.,  este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală.

3 COMENTARII

  1. CA IN JUNGLA ASA CEVA NUMAI LA NOI VEZI!! AR TREBUI SA II FACA DE RUSINE IN TOT ORASUL ,POATE CU RUSINEA O SA SE MAI CALMEZE MULTI DINTRE EI. IAR AGRESORUL SA AJUNGA UNDE MERITA.SA-I FIE RUSINE!!

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente