Acasă Locale Stiri Satu Mare UNPR și-a anunțat candidatul la Primărie

UNPR și-a anunțat candidatul la Primărie

12735983_438494593014161_547609565_nUNPR a anunțat că va avea candidat propriu la Primăria Satu Mare și va merge pe liste separate în majoritatea consiliilor locale din județ, dar și la Consiliul Județean. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi, 15 februarie, de către președintele UNPR Satu Mare, Ioan Opriș. Alături de acesta a participat și președintele Organizației Județene de Tineret a UNPR Satu Mare, Raul Donca.

În cursa internă pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare s-au înscris doi candidați UNPR, Ioan Opriș și Raul Donca, iar candidatul va fi desemnat în urma unui sondaj intern.

„În ce privește Primăria Satu Mare, noi am hotărât în Biroul Politic Permanent (BPP) să candideze și de la partidul nostru unul dintre membrii partidului. În urma discuțiilor din BPP ne-am manifestat dorința de a candida la primărie, eu pe de o parte (Ioan Opriș) și domnul Donca Raul, pe de altă parte. Am lansat un sondaj intern în partid să vedem care dintre noi este mai apreciat și care are mai multe șanse să ocupe o poziție cât mai bună între candidații la Primăria municipiului Satu Mare”, a declarat Ioan Opriș.

„Urmează ca până la sfârșitul lunii februarie, începutul lunii martie să avem nominalizați candidați pentru peste 60% din comune, iar pe liste de candidați la consilii locale vom merge pe undeva până la 90% din localități. Noi ne-am propus ca și target să intrăm în Consiliul Județean și în Consiliul Municipal, să obținem cât mai multe primării, în special de comune. La municipii și la orașe șansele noastre nu sunt foarte mari, dar și noi avem șansa noastră și vrem să o fructificăm”, a declarat Ioan Opriș.

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente