Acasă Locale Nationale Vagoane de marfă, deraiate la Ploiești. Trenurile de călători au întârzieri de...

Vagoane de marfă, deraiate la Ploiești. Trenurile de călători au întârzieri de până la o oră

Trenurile de călători care trec marți dimineață prin Ploiești au întârzieri între 20 și 60 de minute, după deraierea unor vagoane de marfă, la ieșirea din stația Ploiești Sud, informează CFR Călători.

„Trenurile care circulă prin stațiile Ploiești Sud și Ploiești Vest înregistrează întârzieri între 20 și 60 de minute ca urmare a deraierii în această dimineață a unor vagoane de marfă la ieșirea din stația Ploiești Sud”, se precizează într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, echipele feroviare se află la fața locului și intervin pentru reluarea circulației în condiții de siguranță.

CFR Călători mai precizează că pasagerii care nu mai doresc să continue călătoria vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru traseul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Grup infracțional destructurat. Vindeau droguri și în zona liceelor

În cursul zilei de astăzi, în județul Satu Mare și Bihor, au fost efectuate 30 de percheziții domiciliare....

A fost răpus de Covid la cei 100 de ani

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 15761 îmbolnăviri, 14032 vindecări și 450 decese cauzate de coronavirus....

Sute de telefoane și laptopuri confiscate în Vama Peta

În cursul zilei de sâmbătă, 25 septembrie, un tânăr din Suceava s-a prezentat în...

Adrian Cozma – ales în funcția de vicepreședinte al Partidului Național Liberal

Consiliul Naţional al Partidului Național Liberal s-a reunit duminică, 26 septembrie, la Romexpo, pentru alegerea celorlalte funcţii de...

Comentarii recente