Acasă Interviuri VASILE COSAR – UN PRIMAR PENTRU FIECARE, UN PRIMAR PENTRU TOȚI!

VASILE COSAR – UN PRIMAR PENTRU FIECARE, UN PRIMAR PENTRU TOȚI!

Mă numesc VASILE COSAR și candidez din partea PNL pentru funcția de primar al comunei Moftin. Am luat această decizie în urma consultării cu mulți dintre dumneavoastră, cei care mi-ați spus că după aproape 25 de ani de stagnare și Moftinul merită altceva!

Nu am să vă vorbesc despre ”realizările” actualei conduceri de la Primărie, acestea le puteți vedea și dumneavoastră cu ochiul liber, dar cred că a sosit momentul SCHIMBĂRII!

  Nu neapărat a unui om, ci a unei mentalități, a unui fel de a gospodări mai eficient comuna noastră. Cei mai în vârstă vă amintiți desigur, că Moftinul era una din comunele fruntașe ale județului nostru, astăzi, din păcate, am ajuns la coada clasamentului! Această nedorită stare de lucruri poate fi depășită doar printr-o schimbare din temelii a administrației locale.

Tot ceea ce vă voi propune nu sunt povești, este destul să aruncați o privire la comunele din jur, ca să vedeți câte s-ar fi putut face și la noi, dacă ar fi existat o minimă pricepere și preocupare pentru buna gospodărire a comunei noastre.

Știu că mă înham la o muncă grea, că este un efort uriaș de a recupera anii aceștia pierduți dar împreună cu echipa pe care vi-o propun, cred că vom reuși să schimbăm fața comunei noastre în totalitate!

Suntem oameni tineri, energici, cu poftă de muncă, cu mult curaj, oameni care, ca și dumneavoastră, își iubesc locurile natale.

Proiectul nostru de dezvoltare pornește de la ideea că o sursă financiară importantă o reprezintă fondurile europene, drept care, vom milita pentru crearea unui departament de specialiști capabili să conceapă proiecte europene viabile, care să atragă înspre comuna noastră fonduri europene importante, în contextul în care vor veni în România în perioada următoare, aproape 80 de miliarde de euro pentru dezvoltare. În principal, ne gândim la rețeaua stradală, la introducerea gazului, finalizarea rețelei de canalizare, reciclarea selectivă a deșeurilor menajere, modernizarea iluminatului stradal prin sistemul de leduri și panouri solare economice, proiecte de infrastructură vitale pentru comunitate, care din păcate, au fost neglijate, decenii de-a rândul.

Va trebui să profităm de faptul că ne aflăm pe o arteră foarte circulată, astfel că ne vom strădui să atragem investitori importanți în comuna noastră prin acordarea de facilități firmelor investitoare, creând astfel noi locuri de muncă pentru cetățenii comunei.

Nu-i vom uita nici pe investitorii locali și îi vom sprijini, pentru că ei sunt cei care pot asigura dezvoltarea economică a comunității noastre. Îi vom stimula pe cei tineri să rămână în comună prin acordarea de locuri de casă pentru tinerii căsătoriți.

În centrul preocupărilor noastre stă și educația tinerilor, vom stimula elevii merituoși prin acordarea unor burse, vom susține activitatea sportivă, vom reînvia viața culturală a comunei, vom milita pentru înființarea unei zone de agrement, într-un cuvânt, vom munci pentru a transforma Moftinul într-o așezare prosperă, un loc unde oricine să poată trăi în liniște și prosperitate.

Primăria va fi mereu alături de cetățeni, astfel că funcționarii primăriei se vor deplasa în satele aparținătoare pentru rezolvarea problemelor oamenilor, la fața locului. Vom organiza adunări cetățenești, pentru a fi mereu la curent cu nevoile reale ale locuitorilor comunei.

Cred că v-am convins despre importanța unei SCHIMBĂRI.

Un vot pentru candidații PNL înseamnă o investiție pentru viitorul comunei Moftin, care poate redeveni una dintre cele mai frumoase și prospere comune ale județului nostru!

- Advertisment -

Cele mai populare

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Ce vreme îi așteaptă pe sătmăreni în perioada următoare

Vremea va rămâne închisă, cu șanse de precipitații, și în weekend și pe parcursul săptămânii viitoare. Temperaturile vor începe și ele să...

Comentarii recente