Acasă Interviuri Vasile Bud și echipa PNL-Garanția schimbării în bine a orașului Negrești Oaș

Vasile Bud și echipa PNL-Garanția schimbării în bine a orașului Negrești Oaș

Dragi negreșteni!

Numele meu este VASILE BUD și sunt candidat la funcția de primar al orașului Negrești Oaș din partea PNL. Așa cum îi stă bine oricărui liberal autentic, și eu vin din mediul privat, acolo unde singurul barometrul real este lucrul. Lucrul bine făcut. Activez în domeniul construcțiilor și poate de aceea mă gândesc că a venit timpul să reclădim împreună orașul nostru. Sunt fiu al acestui oraș și sincer, mă doare când văd atâta delăsare, atâta dărâmare…

Fosta primăriță – și cred că nu greșesc deloc când spun de pe acum, ”fosta” – a avut suficient timp, vreme de două mandate pentru a demonstra că știe să gospodărească eficient orașul nostru. Dacă nu mi s-ar umple sufletul de tristețe, aș izbucni în râs, atunci când citesc promisiunile electorale pe care doamna Fedorca le-a făcut negreștenilor, în 2016! Da, este clar! Am citit acolo câte lucruri se puteau face, dar din păcate, nu s-au făcut!

Acum în 2020, dânsa ar trebui să facă un raport al realizărilor, pornind chiar de la acele promisiuni. Poate că Aurelia Fedorca se bazează pe memoria scurtă a cetățenilor și își imaginează că o să-i mai păcălească încă o dată pe alegători. Dar eu cred că timpul amăgirilor a trecut, iar negreștenii nu mai pot fi păcăliți și pentru a treia oară!

Surprinzător este faptul că doamna Fedorca  a avut parte în mandatele ei de tot sprijinul politic necesar, pentru a face ceva și în orașul nostru: partidul dumneaei, PSD, a fost la guvernare, iar dumneaei a fost liderul județean al acestei formațiuni politice. Cu toate acestea, orașul nostru a rămas în aceeași stare de înapoiere. Doamna promitea în 2016, parc industrial, șosea de ocolire, finalizarea investiției de la Luna Șes încă în 2016, apă ieftină și curată, blocuri reabilitate termic, o Casă de Cultură modernă, și câte și mai câte! Așa e că zâmbiți amar?

Trec prin Centrul orașului și brusc îmi amintesc de copilărie. Asta pentru că acesta arată exact la fel, deși am avut promisiuni că va fi modernizat.

Dar destul cu trecutul! Este clar că trebuie să ieșim din starea aceasta de dărâmare. E timpul să ne reclădim orașul! Cu alți oameni, cu altă mentalitate, care fac ce zic, și zic ce fac!

Vin în fața dumneavoastră, a oamenilor care cred că orașul nostru merită mai mult, cu o echipă liberală competentă și cinstită, care are dorința și știința de a transforma Negreștiul într-un oraș frumos și prosper.

VASILE BUD ȘI ECHIPA PNL – GARANȚIA SCHIMBĂRII ÎN BINE A ORAȘULUI NEGREȘTI OAȘ!

Vasile Bud va lupta să împlinească toate promisiunile neonorate ale foștilor primar

  1. Domnule Vasile Bud, vă rog să spuneți câteva cuvinte despre dumneavoastră.

R: – În primul rând, aș dori ca oamenii să știe că am luat decizia de a candida, după ce m-am consultat cu colegii mei din PNL.

Așa cum îi stă bine oricărui liberal autentic, și eu vin din mediul privat, acolo unde singurul barometrul real este lucrul. Lucrul bine făcut.

Activez în domeniul construcțiilor și poate de aceea mă gândesc că a venit timpul să reclădim împreună orașul nostru. Sunt fiu al acestui oraș și sincer, mă doare când văd atâta delăsare, atâta dărâmare…

Sunt foarte multe lucruri de făcut în orașul nostru, mai ales de recuperat, lucruri care de ani de zile trenează și nu-și găsesc rezolvarea. Negrești Oaș, ar trebui să fie un oraș prosper, o adevărată capitală a Țării Oașului, dar în loc de asta nu avem decât un orășel care îmbătrânește pe zi de trece și unde oamenii sunt tot mai fără de speranță.

  • Sunteți om de afaceri, ați făcut o carieră în domeniul privat. Totuși, ce va determinat să intrați în această competiție pentru fotoliul de edil șef al orașului?

R: – Cred că vă dați seama că nu-mi caut un loc de muncă, ci caut să muncesc pentru negreștenii mei. Nu cred că mai putem merge înainte cu atâta delăsare, cu atâta dezinteres pentru problemele reale ale orașului nostru.

  • Știu că doamna primar Aurelia Fedorca a fost în fruntea primăriei timp de două mandate.

R: – Da, așa este! Fosta primăriță – și cred că nu greșesc deloc când spun de pe acum, ”fosta” – a avut suficient timp, vreme de două mandate pentru a demonstra că știe să gospodărească eficient orașul nostru. Dacă nu mi s-ar umple sufletul de tristețe, aș izbucni în râs, atunci când citesc promisiunile electorale pe care doamna Fedorca le-a făcut negreștenilor, în 2016! Da, este clar! Am citit acolo câte lucruri se puteau face, dar din păcate, nu s-au făcut!

Acum în 2020, dânsa ar trebui să facă un raport al realizărilor, pornind chiar de la acele promisiuni. Poate că Aurelia Fedorca se bazează pe memoria scurtă a cetățenilor și își imaginează că o să-i mai păcălească încă o dată pe alegători. Dar eu cred că timpul amăgirilor a trecut, iar negreștenii nu mai pot fi păcăliți și pentru a treia oară!

       Surprinzător este faptul că doamna Fedorca  a avut parte în mandatele ei de tot sprijinul politic necesar, pentru a face ceva și în orașul nostru: partidul din care face parte, PSD, a fost la guvernare, iar dumneaei a fost liderul județean al acestei formațiuni politice. Cu toate acestea, orașul nostru a rămas în aceeași stare de înapoiere. Doamna promitea în 2016, parc industrial, șosea de ocolire, finalizarea investiției de la Luna Șes încă în 2016, apă ieftină și curată, blocuri reabilitate termic, o Casă de Cultură modernă, și câte și mai câte! Așa e că zâmbiți amar?

  • După cum se vede, veți avea mult de lucru, chiar dacă ar trebui doar să îndepliniți promisiunile făcute de actuala primăriță, încă în 2016?

R: – Din păcate, aveți dreptate! Toate aceste probleme trebuie rezolvate și ce n-a reușit doamna Fedorca nici în două mandate, eu cred că noi am putea rezolva în unul singur, și când spun asta, mă bazez pe echipa mea de consilieri locali, care este alcătuită din oamenii de bază ai Negreștiului, care au dovedit în viața asta că sunt pricepuți și își iubesc orașul natal. Eu cred că și Negrești Oaș, merită o soartă mai bună. Aș vrea din tot sufletul ca toți cei plecați să se întoarcă acasă, pentru că aici este locul lor și nu în neagra străinătate. Voi pune la punct un program de stimulare a inițiativei private. Cred că o gândire liberală este una potrivită pentru felul de a fi al oșenilor. Și când spun asta, mă uit la harta politică a județului Satu Mare și văd că aproape toată Țara Oașului este colorată în galben. Cred că anul 2020 este și anul în care negreștenii se vor trezi și vor vota cum trebuie.

  • Care este starea de spirit a cetățenilor din Negrești Oaș?

R: – Eu nu spun aici povești, dar să știți că oamenii sunt supărați pe administrația și politica pesedistă, acest lucru s-a văzut clar și la alegerile Euro Parlamentare și cele prezidențiale de anul trecut, când PNL și președintele Klaus Iohannis, au obținut la Negrești Oaș, victorii zdrobitoare. Stimați cetățeni, mai avem un singur pas de făcut pe 27 septembrie, iar Negreștiul liberal va deveni un oraș puternic, frumos și prosper.

  • În final, aș dori să adresați un mesaj alegătorilor dumneavoastră din Negrești Oaș.

R: – Oameni buni, dragi negreșteni!

       Vin în fața dumneavoastră cu o echipă liberală puternică, alături sprijinul viitorului președinte al Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma. Știu că sunteți nemulțumiți, că guvernarea PSD nu a făcut nimic bun pentru voi, de aceea vă îndemn să votați PNL pe toate cele patru buletine de vot și vă asigur că prin seriozitate și eficiență, vom transforma orășelul nostru într-o localitate importantă a județului Satu Mare și rezultatele noastre vor fi vizibile foarte repede.    

- Advertisment -

Cele mai populare

„Nu pot înțelege blazarea!” Interviu cu Părintele Protosinghel Teofan Popescu

În anii `90, o mână de studenți lipsiți de mijloace materiale, dar având credință și dragoste de neam, au înființat ASCOR-ul București...

Modificarea privind aprobarea Strategiei de vaccinare împotriva COVID-19

Guvernul urmează să adopte în şedinţa de miercuri un proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea HG 1031/2020 privind aprobarea Strategiei de...

Discursul de adio al lui Donald Trump

Preşedintele în exerciţiu Donald Trump a declarat marți, în discursul său de adio, că a dus cele mai grele bătălii în timpul...

Suportă orice necaz având nădejde

Încercarea sufletului cu diferite necazuri se face cu îngăduința lui Dumnezeu, ca să se arate tuturor sufletele care iubesc cu adevărat pe...

Comentarii recente