29.8 C
New York City
miercuri, august 17, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareVasile Roatiș a fost înmormântat la Satu Mare

Vasile Roatiș a fost înmormântat la Satu Mare

vasile_roatis

Sportivul sătmărean Vasile Roatiș, cel mai cunoscut triatlonist român, a decedat marți seara în București, la doar 46 de ani. Autopsia a scos la iveală motivul halucinant care a provocat decesul. În esofag, specialiștii de la IML au găsit o bucată de covrig și au stabilit că asfixierea mecanică a fost cauza morții.

Din câte se pare marți seara, după ce a venit de la sală, în timp ce urca scările pentru a ajunge acasă, Falco a ronțăit pe fugă un covrig. Nimeni nu știe exact cum s-a întâmplat, dar s-a înecat cu el.

Sătmăreanul dintr-o persoană supraponderală s-a transformat într-un sportiv model. Lua startul la concursuri de triatlon, după ce reușise să slăbească miraculos. Mânca sănătos, iar sportul îi intrase în sânge.

Vestea morții lui i-a făcut pe unii să se gândească la un posibil dopaj, ca și cauză a morții. Prietenii lui bagă mâna în foc pentru faptul că, fiind un tip corect, Vasile făcea sport din plăcere, nu concura pentru a câștiga premii sau bani, astfel că varianta dopajului a fost exclusă.

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente