Acasă Sport International Veste extraordinară pentru fanii lui Michael Schumacher

Veste extraordinară pentru fanii lui Michael Schumacher

Cel mai titrat pilot de Formula 1 din istorie a părăsit spitalul din Grenoble, după ce a ieșit din coma care îi fusese indusă de medici francezi pentru a-i opri inflamarea creierului, în urma accidentului pe care l-a suferit germanul la schi în 29 decembrie anul trecut.

Familia lui Michael Schumacher (45 de ani) a anunțat că omul cu șapte titluri mondiale în Formula 1 nu mai este în comă și că își va continua recuperarea într-un loc pe care nu l-au precizat.

Într-un comunicat de presă, familia le mulțumește celor care i-au trimis mesaje de încurajare lui Michael, precizând că ”suntem siguri că l-au ajutat”.

De asemenea, medicii de la Grenoble, în apropiere de Alpii francezi, unde Schumacher a suferit teribilul accident la schi, au fost lăudați de familie pentru ”îngrijirea excelentă” pe care i-au oferit-o fostului pilot german.

7 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose amendați pentru nerespectarea regulilor

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose, surprinși la masă cu alte 10 persoane la o pensiune din Buzău, nerespectând măsurile de distanțare .

Ziua Armatei Române

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că Ziua Armatei României va fi sărbătorită printr-o serie de manifestări organizate, în format restrâns, în principalele garnizoane...

Vindecarea demonizatului din ținutul Gherghesenilor

Sfânta Evanghelie de Luca VIII, 26-39 "Şi au ajuns cu corabia în ţinutul Gerghesenilor, care este în faţa Galileii.

Sub 4.000 de cazuri noi raportate de COVID-19

Alte 3.855 de noi cazuri de coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România. Bilanțul COVID-19 în România a...

Comentarii recente