sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăPoliticaLocalViceprimarii ar putea fi schimbați în zilele următoare. Cine va ocupa scaunul...

Viceprimarii ar putea fi schimbați în zilele următoare. Cine va ocupa scaunul de viceprimar, alături de Cristina Ilieș?

În cursul săptămânii viitoare va fi rezolvată și problema viceprimarilor la nivelul Primăriei Satu Mare, a anunțat edilul Kereskenyi Gabor în timpul unei conferințe de presă.

Potrivit primarului, recent întors din vacanță, un post de viceprimar va reveni cert consilierului local PSD, Cristina Ilieș, nefiind încă clar cine va ocupa celălat scaun. Mircea Govor a anunțat în urmă cu câteva zile că din rândul consilierilor municipali social democrați, doar Cristina Ilieș a acceptat propunerea de a ocupa postul de viceprimar și că ceilalți doi consilieri nu își doresc să ocupe scaunul de viceprimar. Există premise ca celălalt viceprimar să fie din rândul UDMR, aspect care va fi lămurit în cursul săptămânii viitoare.

„Nu am discutat de persoane, noi am discutăm de principii. S-a creionat o nouă alinață la nivel de județ, care, bineînțeles, are și parte care se referă la municipiul Satu Mare. Acest protocol prevede doar colaborarea spre binele locuitorilor municipiului, respectiv județului Satu Mare între formațiuni politice. (…) Nu am discutat despre persoane dar în zilele următoare, în foarte scurt timp trebuie, bineînțeles, să facem și acest lucru și vom afla cine sunt posibilii candidați pentru aceste funcții. Consider că este un lucru sănătos dacă configurația la nivel județean se reflectă, măcar parțial, și la nivel municipal”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

Soarta celor doi viceprimari PNL care încă nu și-au depus demisiile, potrivit primarului, va fi tranșată săptămâna viitoare, când cel mai probabil, vor fi eliberați din funcție printr-o hotărâre de consiliu.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente