Acasă Sport National Victorie pentru România la Campionatul European de canotaj

Victorie pentru România la Campionatul European de canotaj

Echipajul feminin al României a reușit să cucerească un nou titlu continental la canotaj, cu barca de opt plus unu.Este cel de-al optulea titlu continental cucerit de românce, care nu au ratat niciodată victoria în finală la Campionatele Europene.

Canotoarele Cogianu, Albu, Ilie, Dorneanu, Petrilă, Crăciun, Cojocariu, Boghian și cârmaciul Druncea au reușit să păstreze aurul european, după o evoluție extraordinară.

Este o performanță excelentă pentru sportivele noastre, mai ales că media de vârstă ”a bărcii” este de sub 25 de ani.

România a învins Marea Britanie, pe care a întrecut-o la finiș cu mai mult de o secundă și jumătate, și Germania, care a ocupat bronzul, cu o întârziere de peste trei secunde.

Tot azi, la Europenele de la Belgrad, Cristina Grigoraș și Laura Oprea au obținut medaliile de argint în proba de dublu, fiind întrecute de britanicele Helen Glover și Polly Swann, în timp ce bronzul a fost câștigat de olandezele Aletta Jorritsma și Heleen Boers.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente