Acasă Locale Vineri, 4 octombrie la Satu Mare: Se dă ștartul celei de a...

Vineri, 4 octombrie la Satu Mare: Se dă ștartul celei de a III-a ediție a „Zilei Recoltei”

Peste 40 de producători din județul Satu Mare dar și din Maramureș, Sălaj, Bihor și Alba vor participa în perioada 4-6 octombrie la tradiționalul târg al recoltei. Evenimentul în cadrul căruia va avea loc și a III-a ediție a „Zilei Recoltei” se va desfășura pe platoul din fața Palatului Administrativ, iar deschiderea oficială va avea loc vineri, 4 octombrie la ora 14.00. Detalii despre acest târg al recoltei au fost oferite de către primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica și de președintele Asociației Producătorilor de Produse Tradiționale, inginerul Ioan Pop, în cadrul unei conferințe de presă susținute  în sala de ședințe a Consiliului Local Satu Mare.

Potrivit celor declarate de Pop, vor fi amenajate zece căsuțe din lemn unde producătorii își vor putea expune recoltele. „Nu vor lipsi preparatele din carne specifice zonei noastre, produsele de panificație, fructele și legumele, vinurile, produsele artizanale, etc. De asemenea vor veni și producători din județele limitrofe: Maramureș, Sălaj și Bihor dar și un producător de butoaie din județul Alba”. Pregătirile vor începe încă din seara zilei de joi, 3 octombrie iar sătmărenii sunt așteptați de vineri dimineața să se aprovizioneze cu produsele expuse în cadrul târgului. Primarul a declarat că „vom discuta cu producătorii pentru ca să-și vândă produsele la prețuri mai mici decât în piață”.

Pe platoul din Piața 25 Octombrie va fi amplasată și o scenă unde, în cursul zilei de vineri, vor avea loc o serie de spectacole folclorice.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente