duminică, iulie 21, 2024
AcasăCosul cu vipereCos cu vipere - Ciuperci otrăvitoare

Cos cu vipere – Ciuperci otrăvitoare

Ca un măr putred, fotbalistul Gavrilescu continuă să otrăvească atmosfera de la clubul de fotbal „Olimpia”. Muștruluit de nenumărate ori, insul acesta a devenit coșmarul coechipierilor săi, care au votat cu mâini și cu picioare excluderea lui din lot. Pe când ai fi crezut că iată, la „Olimpia” atmosfera devine ceva mai suportabilă, aflăm că nici vorbă, Dănuț rămâne la echipă, dându-le cu flit celor care mai credeau că există o justiție divină pe lumea aceasta. Ne amintim cu mare neplăcere ieșirile sale șovine din lumea virtuală și ne mirăm cum de nu a fost dat pe mâna justiției, sau măcar a instituțiilor statului de prevenire a discriminării, de către cei lezați.

Apărătoii lui (adică cei de o teapă cu el) spun că băiatul ăsta stă toată ziua la club. Dar cei care văd realitatea spun că într-adevăr Dan e toată ziua prin club(uri) dar nicidecum de fotbal. Când totuși nu-i pe acolo, atunci bistoș că este în mijlocul unei încăierări sau lovește huliganic un coleg de echipă, așa cum a făcut nu de multă vreme și cu Ritli. Noi nu vrem să-l scoatem pe drac mai negru decât este, că nici nu trebuie să ne ostenim prea mult dar comportamentul acestui individ, se înscrie cu litere groase în sfera penalului, iar lipsa de reacție față de nelegiuirile sale se va răzbuna cumplit și încă foarte repede.

Merge vorba că fotbalistul ar fi membru al unui mare partid și de aia are „spate”. Degeaba ai un spate, oricât de puternic ar fi acela, dacă nu ai niciun obraz, iar cei care l-au acceptat și îl tolerează în mod inexplicail în partid este bine să știe că insul acesta le aduce serioase deservicii de imagine care poate că acum nu sunt vizibile dar în scurtă vreme, acestea vor „crăpa” oglinda, și ar fi păcat totuși, ca pentru un zălud ca ăsta, niște tineri onești, să plătească toate oalele sparte.

Iestimp, conducătorii „Olimpiei” pot să-și facă tot soiul de calcule în ceea ce privește adversarii cu care se vor confrunta în tur și apoi în retur. Nu știm exact – așa cum nimeni nu știe – care va fi prestația echipei noastre fanion de fotbal dar un lucru deja este cert: cel mai periculos adversar al echipei „Olimpia” Satu Mare se află chiar în sânul echipei. Ghici ciupercă c(in)e-i?

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente