Acasă Cosul cu vipere Cos cu vipere - Ciuperci otrăvitoare

Cos cu vipere – Ciuperci otrăvitoare

Ca un măr putred, fotbalistul Gavrilescu continuă să otrăvească atmosfera de la clubul de fotbal „Olimpia”. Muștruluit de nenumărate ori, insul acesta a devenit coșmarul coechipierilor săi, care au votat cu mâini și cu picioare excluderea lui din lot. Pe când ai fi crezut că iată, la „Olimpia” atmosfera devine ceva mai suportabilă, aflăm că nici vorbă, Dănuț rămâne la echipă, dându-le cu flit celor care mai credeau că există o justiție divină pe lumea aceasta. Ne amintim cu mare neplăcere ieșirile sale șovine din lumea virtuală și ne mirăm cum de nu a fost dat pe mâna justiției, sau măcar a instituțiilor statului de prevenire a discriminării, de către cei lezați.

Apărătoii lui (adică cei de o teapă cu el) spun că băiatul ăsta stă toată ziua la club. Dar cei care văd realitatea spun că într-adevăr Dan e toată ziua prin club(uri) dar nicidecum de fotbal. Când totuși nu-i pe acolo, atunci bistoș că este în mijlocul unei încăierări sau lovește huliganic un coleg de echipă, așa cum a făcut nu de multă vreme și cu Ritli. Noi nu vrem să-l scoatem pe drac mai negru decât este, că nici nu trebuie să ne ostenim prea mult dar comportamentul acestui individ, se înscrie cu litere groase în sfera penalului, iar lipsa de reacție față de nelegiuirile sale se va răzbuna cumplit și încă foarte repede.

Merge vorba că fotbalistul ar fi membru al unui mare partid și de aia are „spate”. Degeaba ai un spate, oricât de puternic ar fi acela, dacă nu ai niciun obraz, iar cei care l-au acceptat și îl tolerează în mod inexplicail în partid este bine să știe că insul acesta le aduce serioase deservicii de imagine care poate că acum nu sunt vizibile dar în scurtă vreme, acestea vor „crăpa” oglinda, și ar fi păcat totuși, ca pentru un zălud ca ăsta, niște tineri onești, să plătească toate oalele sparte.

Iestimp, conducătorii „Olimpiei” pot să-și facă tot soiul de calcule în ceea ce privește adversarii cu care se vor confrunta în tur și apoi în retur. Nu știm exact – așa cum nimeni nu știe – care va fi prestația echipei noastre fanion de fotbal dar un lucru deja este cert: cel mai periculos adversar al echipei „Olimpia” Satu Mare se află chiar în sânul echipei. Ghici ciupercă c(in)e-i?

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dublă crimă în județul Satu Mare

Nimeni nu prevedea ceea ce avea să se întâmple în noaptea de joi spre vineri în județul Satu Mare. O crimă oribilă...

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Comentarii recente